Algemene Voorwaarden

Reserveren

Nadat je hebt gereserveerd ontvang je van ons een email ter bevestiging van de reservering. Heb je géén mail ontvangen? Dan kan het zijn dat deze in je spam box terecht is gekomen. Zit er ook geen mail in je spam box? Neem dan even contact op met ons om de reservering te verifiëren. Met het voltooien van de reservering ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Escape Room Elst.

Annuleren

Escape Room Elst hanteert een annuleringsbeleid waarbij men bij een reservering van 1 Escape spel kosteloos kan annuleren tot 48 uur voor aanvang van de afspraak. Bij een annulering van 2 of meer Escape spellen kan dit kosteloos tot 72 uur voor aanvang van de afspraak. Bij het niet op tijd annuleren of bij het niet komen opdagen (no show), wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Annuleringen kunnen per email doorgegeven worden.

Alcohol en drugs

Voor de spelbeleving en eigen veiligheid van de deelnemer is het niet toegestaan om onder invloed van alcohol en/of andere drugs onze escape rooms te betreden. Escape Room Elst heeft het recht om deelnemers die onder invloed zijn van alcohol en/of drugs de toegang tot de escape room te ontzeggen. Er vindt dan ook geen restitutie plaats.

Leeftijd

Vanwege de moeilijkheid van de escape rooms is de geadviseerde minimale leeftijd voor zelfstandige deelname 16 jaar. Kinderen ouder dan 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene deelnemen. Als je niet aan deze voorwaarden voldoet maar toch wilt deelnemen, neem dan contact met ons op voor een “aangepaste versie” van de escape rooms.

Geheimhouding

We snappen dat  Escape Room Elst een leuke en spannende ervaring is die je met je vrienden wilt delen. Maar gun iedereen het genoegen om zelf de oplossingen te vinden. Vertel dus geen geheimen van de kamer door. Dat komt het spelplezier van anderen niet ten goede. Vanwege deze reden is het daarom ook verboden om films en foto’s in de kamer te maken.

Risico

Het spel is in principe niet gevaarlijk en kan door iedereen gespeeld worden. Maar het deelnemen aan de escape rooms is te allen tijden op eigen risico. Alle spullen die u meeneemt zijn ook voor eigen risico. Escape Room Elst stelt zich niet aansprakelijk bij beschadiging of verlies van uw eigendommen.

Schade en diefstal

Bij het spelen van de escape rooms is het niet nodig om brute kracht te gebruiken of dingen te forceren. Escape Room Elst behoudt het recht om moedwillig toegebrachte schade aan haar eigendommen te verhalen op de veroorzaker daarvan. Bij diefstal zal de politie worden ingeschakeld.