Vrijgezellenfeest Ede

Beleef het spannendste vrijgezellenfeest Ede!

Bent u op zoek naar een leuke originele activiteit voor een vrijgezellenfeest Ede of omstreken? Houdt de bruid of bruidegom wel van een uitdagend spelletje? Dan is een escape room zeker geschikt voor een uniek vrijgezellenfeest Ede! Kom met alle vrienden, kennissen en familie van de bruid of bruidegom naar onze escape room en maak verschillende teams. Een groep bestaat uit 3 tot 7 personen. Wij raden zelf aan om een team van 5 personen te maken, omdat de samenwerking dan het makkelijkste gaat. Eventueel is het ook mogelijk om met meer dan 7 personen een team te vormen, maar daarvoor is het fijn als u eerst even contact met ons opneemt.

Uitleg activiteit vrijgezellenfeest Ede

Voordat jullie de geheime kamer in zullen gaan zullen jullie nog kort een uitleg krijgen. De escape room bevat weinig fysieke onderdelen, dus de enige vereiste is dat je op een ladder moet kunnen klimmen en dat je een stukje moet kunnen kruipen. Verder is het vooral belangrijk om goed na te denken en op zoek te gaan naar mogelijke aanwijzingen. Zodra de deur achter jullie wordt dicht gedaan, gaat de tijd lopen. Jullie hebben 75 minuten om te kunnen ontsnappen uit deze escape room. Dit kunnen jullie doen door puzzels op te lossen en op zoek te gaan naar tips. Als het jullie gaat lukken om binnen de tijd te ontsnappen, kunt u heel trots op het team zijn!  Mocht u dus zin hebben in een spannende activiteit voor een vrijgezellenfeest Ede, bent u van harte welkom bij ons. Reserveer snel uw vrijgezellenfeest Ede en boek een datum en tijdstip via onze website. 

​Interesse in activiteit vrijgezellenfeest Ede bij escape room

Op zoek naar een uitdagende activiteit voor vrijgezellenfeest Ede? Bekijk dan de mogelijkheden bij onze escape room en ga een gezellig en uitdagend avondje tegemoet samen met uw vrienden! Probeer binnen 75 minuten alle aanwijzingen te vinden en alle mysteries te ontrafelen met uw teamleden. Probeer logisch na te blijven denken, ondanks dat de strijd tegen de klok begonnen is. Een vrijgezellenfeest Ede bij escape room zorgt sowieso voor een hoop plezier en zenuwslopende momenten! Maak snel via onze website een reservering. Zijn al uw beschikbare tijden al volgeboekt? Geen probleem! Neem contact met ons op en dan bespreken we graag met u de mogelijkheden om eventueel buiten openingstijden langs te komen. Als u nog vragen heeft over de escape room kunt u allereerst bij de veelgestelde vragen op onze site kijken. Staat uw vraag er niet bij of is het alsnog niet duidelijk? Neem dan contact met ons op. Dit kan allereerst via ons contactformulier. Daarnaast zijn wij ook goed bereikbaar via telefoon en mail. We wensen jullie alvast heel veel succes met de escape room en een heel fijn en gezellig vrijgezellenfeest toe! 

ESCAPE ROOM THEMA'S

Voor wie is een escape room bedoeld?

Kom escapen met...

Vrienden & Familie

Vrijgezellenfeest

Bedrijfsuitje

Toeristen

Tarieven

kijk naar de prijzen hieronder.

PANDORA'S BOX & ZOMBIE APOCALYPSE

Vanaf 115 euro

CRIME SCENE MYSTERY

79 euro


Kijk naar onze beschikbaarheid

en boek je ESCAPE

FAQ

Antwoorden op de meest gestelde vragen...

Wat is Escape Room Elst?

Escape Room Elst is een real-life game waarin een groep van 2 tot 7 personen in een ruimte wordt opgesloten. Jullie moeten door middel van logisch nadenken en oplossen van puzzels proberen binnen 75 minuten te ontsnappen.

Met hoeveel personen kan ik de escape room spelen?

Op dit moment beschikken we over 1 escape room. In deze escape room kunnen 2 tot 7 personen deelnemen. Voor de beste en leukste spelervaring adviseren wij teams van 5 personen.  Mocht je met meer dan 7 personen willen escapen, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Is de escape room eng?

Onze escape room is vooral spannend, maar niet eng. Voor sommigen is het misschien toch een beetje eng? Maar daarvoor heb je altijd je stoere teamgenoten om je handje vast te houden ;)!

Voor wie is Escape Room Elst wel/niet geschikt?

Dit avontuur is voor iedereen vanaf 12 jaar. Het is lichtelijk fysiek, maar vooral mentaal uitdagend, spannend en verrassend. Een goede fysieke maatstaf: Als je kan kruipen en een zoldertrap op kan, dan hoef je je geen zorgen te maken! Houd wel rekening met lichteffecten (voor mensen met lichtgevoelige epilepsie) en het soms licht claustrofobische effect: Om te kunnen ontsnappen, dien je natuurlijk wel eerst opgesloten te worden! Maar geen nood, de noodknop is altijd binnen handbereik en beëindigd het spel onmiddellijk.

Let wel: Deelname aan het spel is altijd op eigen risico! 

Ik heb een escape room geboekt, maar geen bevestiging gekregen.

Wanneer je een escape room hebt geboekt, krijg je automatisch een bevestigingsmail in je opgegeven emailadres. Zie je deze niet in je inbox staan? Dan kan de email in je spambox beland zijn. Mocht deze er niet zijn, dan kan je altijd voor zekerheid contact met ons opnemen.

Kan ik mijn reservering nog annuleren?

Wanneer je een escape room hebt geboekt bij ons kan je deze tot 48 uur voor aanvang van de activiteit nog kosteloos annuleren. Annuleer je niet op tijd of kom je niet opdagen, dan ben je verplicht het bedrag van reservering te betalen. 

Stuur een mail naar: info@escaperoomelst.nl om je reservering te annuleren.

CONTACT

Heb je nog vragen, laat het ons weten!

Ambachtsweg 11
6662 NV Elst (GLD)

0481 – 356704

info@escaperoomelst.nl

  Openingstijden

  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag

  Het is mogelijk om buiten onze openingstijden te komen escapen. Stuur ons een mail met de dag en tijd van je voorkeur. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!