Escape room omgeving Wijchen

Laat je opsluiten en ontsnap binnen 75 minuten!

Bent u op zoek naar een avondje spanning en sensatie? Escape Room Elst is als escape room Wijchen een activiteit waar samenwerking een vereiste is. Ga samen met vrienden en familie op zoek naar Pandora’s box en ontrafel alle mysteries! Alleen door uw hoofd koel te houden en de puzzels op te lossen kunt u zichzelf bevrijden!

Escape Room Elst is gevestigd nabij Wijchen en geeft u een avond om nooit te vergeten. Wilt u een uitdagend uitje? Dan is dit iets voor u! Gaat uw vriendin of vriend bijna trouwen? Gebruik een escape room als een leuk vrijgezellenfeestje en sluit de aanstaande bruid of bruidegom op. Heeft uw team wat teambuilding nodig en wilt u de teamspirit versterken? Een escape room is uiterst geschikt voor een bedrijfsuitje. Door middel van spannende en uitdagende raadsels kunt u de doos van Pandora vinden en uzelf bevrijden. Maar let op! U moet dit binnen de tijd doen anders is het te laat!

Zoekt u naar Escape Room Wijchen?

Escape Room Elst is net zoals escape room Wijchen een real-life game waar u met uw gezelschap opgesloten wordt in een kamer. De deur gaat letterlijk op slot! Door middel van raadsels, puzzels en cryptische aanwijzingen kunt u zichzelf bevrijden. Een escape room vraagt veel van u mentaal. Want u moet verbanden zien en mysteries oplossen. Des te beter u samenwerkt met uw team, des te sneller u progressie boekt. Zorg er voor dat dit binnen de tijd is ander is het game over!

Pandora’s Box

Het verhaal in onze escape room gaat over een oude man die Pandora’s box heeft verstopt. Het is aan u de taak om deze doos te vinden en uzelf te bevrijden. Door de real-life ervaring en de samenwerking is dit zinderende spel uitgegroeid tot een waar avondje uit. Escape rooms schieten als paddenstoelen uit de grond en nu staat er ook eentje in Elst! Bent u een weekendje in Arnhem, Nijmegen, Wijchen of Elst? Dan moet u zeker even langs komen. Want dan kunt u dit populaire spel met eigen ogen ervaren.

​Heeft u interesse en wilt u reserveren? Op onze website staat een overzicht met beschikbare tijden. Onze escape room is geschikt voor 2 tot 7 personen. Wij raden altijd aan om met enthousiaste spelers de escape room binnen te gaan. Zo kunt u optimaal genieten van dit spannende avontuur. Het spel kan gespeeld worden vanaf 12 jaar. Het is niet eng maar zeker wel spannend. Wilt u meer informatie of wilt u weten wat er allemaal mogelijk is bij Escape Room Elst? Neem gerust contact met ons op via de website of telefoon. Wij vertellen u graag meer over ons spel.

ESCAPE ROOM THEMA'S

2 - 7 deelnemers 75 min 60%

LEES MEER

Pandora’s Box

Een oude man zit op de kamer voor zich uit te staren. Hij had een doos op zijn bureau. Een doos vol geheimen die bewaard moesten blijven. De geheimen

LEES MEER

2-6 deelnemers 75 min 55%

LEES MEER

Zombie Apocalypse

Het is het jaar 2023. De wereld wordt geteisterd door een zeer besmettelijke ziekte, veroorzaakt door een mysterieus virus. Deze ziekte zorgt ervoor d

LEES MEER

2 75 min 65%

LEES MEER

Crime Scene Mystery

Escape room voor 2 personen: lossen jullie deze moordzaak op? Breaking News! De stad is in rep en roer. De vooraanstaande zakenman, Cornelis Goudhof,

LEES MEER

CONTACT

Heb je nog vragen, laat het ons weten!

Ambachtsweg 11
6662 NV Elst (GLD)

0481 – 356704

info@escaperoomelst.nl

  Openingstijden

  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag

   

  Het is mogelijk om buiten onze openingstijden te komen escapen. Stuur ons een mail met de dag en tijd van je voorkeur. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!