Escape room omgeving Oss

Laat je opsluiten en ontsnap binnen 75 minuten!

Zoek je een escape room in de buurt van Oss? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Escape Room Elst is een ware beleving in omgeving Oss.

We hebben drie spectaculaire escaperooms met adembenemende special effects. Laat je meevoeren door de spannende verhaallijnen. Maar houd je aandacht erbij! Want uiterste concentratie is nodig om alle geheimen van de kamer te ontrafelen.

Ben je op zoek naar een unieke activiteit rondom Oss voor een vrijgezellenfeest , familiedag of bedrijfsuitje? Probeer dan één van onze thema’s uit. Lukt het jullie om binnen 75 minuten onze escaperooms te verlaten? Ga de uitdaging aan met vrienden, familie of collega’s.

Reserveer snel een escape room thema! Met de auto is onze escaperoom uiterst makkelijk te bereiken vanuit Oss. Bij onze escape room zijn er gratis parkeerplaatsen aanwezig voor het pand. Zeker als je met een grote groep, naar onze escape room in Gelderland, komt is dit wel fijn. Want dan hoeft men in ieder geval geen parkeerplek te zoeken. Kom je liever met het openbaar vervoer? Dan is dat net zo makkelijk. We zitten namelijk op nog geen 5 minuten lopen van station Elst.

ESCAPE ROOM THEMA'S

2 - 7 deelnemers 75 min 55%

LEES MEER

Pandora’s Box

Een oude man zit op de kamer voor zich uit te staren. Hij had een doos op zijn bureau. Een doos vol geheimen die bewaard moesten blijven. De geheimen

LEES MEER

2-6 deelnemers 75 min 45%

LEES MEER

Zombie Apocalypse

Het is het jaar 2021. De wereld wordt geteisterd door een zeer besmettelijke ziekte, veroorzaakt door een mysterieus virus. Deze ziekte zorgt ervoor d

LEES MEER

2 75 min

LEES MEER

Crime Scene Mystery

Escape room voor 2 personen: lossen jullie deze moordzaak op? Breaking News! De stad is in rep en roer. De vooraanstaande zakenman, Cornelis Goudhof,

LEES MEER

CONTACT

Heb je nog vragen, laat het ons weten!

Ambachtsweg 11
6662 NV Elst (GLD)

0481 – 356704

info@escaperoomelst.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

Het is mogelijk om buiten onze openingstijden te komen escapen. Stuur ons een mail met de dag en tijd van je voorkeur. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!