Escape room omgeving Doetinchem

Laat je opsluiten en ontsnap binnen 75 minuten!

Zoek je nog een leuke escape room nabij Doetinchem? Zoek dan niet verder! Escape Room Elst is een ware sensatie in omgeving Doetinchem. In navolging van grote steden zoals Arnhem en Nijmegen is dit spannende activiteit sinds 2017 ook in Elst te spelen.

Wat is een escape room?

Escape rooms zijn de laatste jaren erg in trek. Het is een concept dat zijn oorsprong kende in Japan. Bij dit interactieve spel draait het om het ontsnappen uit een afgesloten ruimte. Deze zogenaamde “ontsnappingskamers” zitten vol met puzzels en raadsels. Alleen door al deze puzzels goed op te lossen kunnen de deelnemers de kamer verlaten. Hierbij moet je gebruik maken van de tal van aanwijzingen die verborgen zitten in de escape room.

Via Boedapest kwam dit spelconcept in 2013 in Nederland terecht. In Bunschoten werd de eerste escape room van Nederland geopend. Langzaamaan verspreidde het fenomeen zich over het land. Tegenwoordig vindt men overal wel escaperooms. Voor een escape room in omgeving Doetinchem kun je bijvoorbeeld terecht in Elst.

Op zoek naar een Escape Room in Doetinchem?

Escape Room Elst zit in omgeving Arnhem, vlakbij Doetinchem. Onze kamers zijn net zoals de escape rooms in Doetinchem gebouwd rondom een thema. Bij Escape Room hebben we drie leuke thema’s. De Pandora’s Box (2-7 deelnemers), de Zombie Apocalypse (2-6 deelnemers) en de Crime Scene Mystery (2 deelnemers). Er zijn plannen voor een vierde thema. De verwachting is dat deze begin 2020 speelklaar zal zijn.

Interesse in een escape room in de omgeving Doetinchem?

Heb je na het lezen zin gekregen om zelf een escape room te proberen? Stel dan je team van medespelers samen om dit avontuur te beleven. Kom met vrienden, familie of collega’s dit spannende spel doen en geniet optimaal van dit leuke uitje.

Op onze website kun je zien welke tijden nog beschikbaar zijn. Reserveren kan via het reserveringssysteem of telefonisch. Als je meer informatie over onze escape room thema’s wilt, neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze escape rooms.

ESCAPE ROOM THEMA'S

2 - 7 deelnemers 75 min 60%

LEES MEER

Pandora’s Box

Een oude man zit op de kamer voor zich uit te staren. Hij had een doos op zijn bureau. Een doos vol geheimen die bewaard moesten blijven. De geheimen

LEES MEER

2-6 deelnemers 75 min 55%

LEES MEER

Zombie Apocalypse

Het is het jaar 2023. De wereld wordt geteisterd door een zeer besmettelijke ziekte, veroorzaakt door een mysterieus virus. Deze ziekte zorgt ervoor d

LEES MEER

2 75 min 65%

LEES MEER

Crime Scene Mystery

Escape room voor 2 personen: lossen jullie deze moordzaak op? Breaking News! De stad is in rep en roer. De vooraanstaande zakenman, Cornelis Goudhof,

LEES MEER

CONTACT

Heb je nog vragen, laat het ons weten!

Ambachtsweg 11
6662 NV Elst (GLD)

0481 – 356704

info@escaperoomelst.nl

  Openingstijden

  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag

   

  Het is mogelijk om buiten onze openingstijden te komen escapen. Stuur ons een mail met de dag en tijd van je voorkeur. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!