Escape room omgeving Renkum

Laat je opsluiten en ontsnap binnen 75 minuten!

Ben je op zoek naar een leuke escape room in de omgeving van Renkum? Dan is onze escape room echt iets voor jou. Escape Room Elst ligt op nog geen 20 minuten van Renkum. Nadat in grote steden, zoals Arnhem en Nijmegen tal van escape rooms zijn geopend heeft Elst sinds 2017 ook een escape room. Momenteel hebben we drie escape room thema’s. Er zijn zelfs plannen om een vierde thema te bouwen.

Dus bezoek Escape Room Elst als je een leuke escape room ervaring in omgeving Renkum wilt.

ESCAPE ROOM THEMA'S

2 - 7 deelnemers 75 min 60%

LEES MEER

Pandora’s Box

Een oude man zit op de kamer voor zich uit te staren. Hij had een doos op zijn bureau. Een doos vol geheimen die bewaard moesten blijven. De geheimen

LEES MEER

2-6 deelnemers 75 min 55%

LEES MEER

Zombie Apocalypse

Het is het jaar 2023. De wereld wordt geteisterd door een zeer besmettelijke ziekte, veroorzaakt door een mysterieus virus. Deze ziekte zorgt ervoor d

LEES MEER

2 75 min 65%

LEES MEER

Crime Scene Mystery

Escape room voor 2 personen: lossen jullie deze moordzaak op? Breaking News! De stad is in rep en roer. De vooraanstaande zakenman, Cornelis Goudhof,

LEES MEER

CONTACT

Heb je nog vragen, laat het ons weten!

Ambachtsweg 11
6662 NV Elst (GLD)

0481 – 356704

info@escaperoomelst.nl

  Openingstijden

  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag

   

  Het is mogelijk om buiten onze openingstijden te komen escapen. Stuur ons een mail met de dag en tijd van je voorkeur. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!

  Wat is een escape room?


  Als je nog nooit een escape room hebt gedaan, dan ben je vast nieuwsgierig naar wat het is. Wat zijn escape rooms nou eigenlijk? We proberen zo goed mogelijk deze vraag te beantwoorden. Een escape room of in het Nederlands ontsnappingskamer is een groepsactviteit. Het is een spel waarbij deelnemers in een ruimte worden opgesloten. Deze ruimte zit vol met puzzels en aanwijzingen. Alleen door opdrachten uit te voeren en puzzels op te lossen kan men ontsnappen uit de escape room.

  Het is natuurlijk geen kunst als je er uren de tijd voor krijgt. Daarom zit hier een tijdslimiet aan verbonden. De meeste escaperooms hanteren 60 minuten als tijdslimiet. Maar bij Escape Room Elst duren ze net iets langer dan een uur, 75 minuten om precies te zijn.

  Mocht je na het lezen van deze uitleg zelf een escape room willen proberen. En zoek je nog een leuke escaperoom in region Renkum? Drie spannende escape thema’s wachten op je in Elst.