Escape room omgeving Otterlo

Laat je opsluiten en ontsnap binnen 75 minuten!

Zoek je voor een uitje nog een leuke escape room in omgeving Otterlo? Escape Room Elst zit op 30 minuten van Otterlo. We hebben drie escape rooms thema’s de Pandora’s Box, Zombie Apocalypse en Crime Scene Mystery. Deze thema’s zijn voorzien van spetterende special effects met spannende licht- en geluidseffecten.

Doordat we drie thema’s hebben zijn we zowel geschikt voor kleine als grote groepen. Je kunt bij ons terecht voor 2 t/m 18 deelnemers. Dus bezoek Escape Room Elst als je binnenkort een escape uitje in omgeving Otterlo moet organiseren. Reserveer snel één van onze escape room thema’s en kom escapen bij Escape Room Elst.

 

ESCAPE ROOM THEMA'S

2 - 7 deelnemers 75 min 60%

LEES MEER

Pandora’s Box

Een oude man zit op de kamer voor zich uit te staren. Hij had een doos op zijn bureau. Een doos vol geheimen die bewaard moesten blijven. De geheimen

LEES MEER

2-6 deelnemers 75 min 55%

LEES MEER

Zombie Apocalypse

Het is het jaar 2023. De wereld wordt geteisterd door een zeer besmettelijke ziekte, veroorzaakt door een mysterieus virus. Deze ziekte zorgt ervoor d

LEES MEER

2 75 min 65%

LEES MEER

Crime Scene Mystery

Escape room voor 2 personen: lossen jullie deze moordzaak op? Breaking News! De stad is in rep en roer. De vooraanstaande zakenman, Cornelis Goudhof,

LEES MEER

CONTACT

Heb je nog vragen, laat het ons weten!

Ambachtsweg 11
6662 NV Elst (GLD)

0481 – 356704

info@escaperoomelst.nl

  Openingstijden

  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag

   

  Het is mogelijk om buiten onze openingstijden te komen escapen. Stuur ons een mail met de dag en tijd van je voorkeur. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!

  Wat is een escape room?


  Voor mensen die nooit een escape room hebben gedaan volgt hier een kleine uitleg over dit leuke spel. Een escape room is een interactieve activiteit. Deelnemers worden opgesloten in een ruimte en moeten binnen een bepaalde tijdslimiet zien te ontsnappen. Bij Escape Room Elst krijgt je daar 75 minuten de tijd voor. Dat je meer dan een uur de tijd krijgt, wil overigens niet zeggen dat ontsnappen een makkelijke opgave is. Want in de kamer zitten verschillende uitdagende puzzels en opdrachten op je te wachten. Alleen door een goede samenwerking met je medespelers kunnen jullie op tijd de escaperoom verlaten. Hierbij is het sleutelwoord communicatie!

  Mocht je na het lezen van deze uitleg zelf een escape room in de omgeving van Otterlo willen spelen? Probeer dan een van onze unieke escape thema’s uit.