Vrijgezellenfeest Nijmegen

Boek het spannendste vrijgezellenfeest in regio Nijmegen!

Een vrijgezellenfeest Nijmegen aan het organiseren? Gaat een van uw vrienden binnenkort het ja-woord geven aan zijn of haar toekomstige partner? Dan is het hoog tijd voor een goed vrijgezellenfeest! Bent u de gelukkige die een originele en uitdagende activiteit voor het vrijgezellenfeest Nijmegen mag gaan bedenken? Dan bent u bij onze Escape room in Elst aan het juiste adres! We zitten dicht in de buurt van Nijmegen en kunnen de toekomstige bruid of bruidegom een heel leuk en uitdagend avondje uit geven! Ga met alle vrienden en kennissen naar de escape room en maak verschillende teams. Vervolgens zal er steeds één team de geheime kamer in gaan om het mysterie op te gaan lossen. Een team bestaat uit 3 tot 7 personen. Probeer goed samen te werken in de kamer en ga op zoek naar allerlei aanwijzingen. U heeft slechts 75 minuten om te ontsnappen, dus besteed alle tijd nuttig. Gaat het jullie team lukken om op tijd te ontsnappen?

Uitleg activiteit vrijgezellenfeest Nijmegen

Escape room is echt de perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest Nijmegen. Het is zowel zenuwslopend als erg uitdagend, waardoor u sowieso een hele leuke avond krijgt. In een team van ongeveer 5 personen moet u zien te ontsnappen uit een kamer. Dit kunt u bereiken door mysteries op te lossen en op zoek te gaan naar aanwijzingen in de kamer. U hoeft geen sportieve kleding aan, want de enige activiteit die er zal zijn is een stukje kruipen en/of op een ladder klimmen. Zo lang iedereen maar scherp blijft nadenken, bestaat er een grote kans dat jullie op tijd zullen ontsnappen uit de kamer tijdens dit onvergetelijke vrijgezellenfeest Nijmegen.

​Boek nu uw vrijgezellenfeest Nijmegen!

Als u interesse heeft in het organiseren van een uitdagend vrijgezellenfeest Nijmegen, raden we u graag aan om langs te komen bij onze escape room. Deze bevindt zich in Elst, wat erg dicht bij Nijmegen is. Ga samen met alle vrienden de uitdaging aan en probeer zo snel mogelijk te ontkomen. Als u enthousiast geworden bent over deze spannende activiteit, raden we u aan om een reservering te maken op onze website. Daar vindt u een kalender waarop alle beschikbare data staan. Daarnaast vindt u er ook onze openingstijden. Mochten er geen plekken meer beschikbaar zijn, maar wilt u toch graag langskomen? Neem dan contact met ons op, want wellicht zijn er mogelijkheden om buiten de openingstijden langs te komen. Dit doen we graag in overleg met u. Als u verder nog vragen heeft over deze real life game, kunt u allereerst bij onze veelgestelde vragen kijken. Mocht de vraag er niet bij staan, kunt u uw vraag stellen via ons contactformulier. Daarnaast zijn wij ook goed telefonisch bereikbaar. Met wie gaat u de uitdaging van de escape room aan en wie geeft u dit onvergetelijke vrijgezellenfeest Nijmegen?

ESCAPE ROOM THEMA'S

Voor wie is een escape room bedoeld?

Kom escapen met...

Vrienden & Familie

Vrijgezellenfeest

Bedrijfsuitje

Toeristen

Tarieven

kijk naar de prijzen hieronder.

PANDORA'S BOX & ZOMBIE APOCALYPSE

Vanaf 115 euro

CRIME SCENE MYSTERY

79 euro


Kijk naar onze beschikbaarheid

en boek je ESCAPE

CONTACT

Heb je nog vragen, laat het ons weten!

Ambachtsweg 11
6662 NV Elst (GLD)

0481 – 356704

info@escaperoomelst.nl

  Openingstijden

  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag

  Het is mogelijk om buiten onze openingstijden te komen escapen. Stuur ons een mail met de dag en tijd van je voorkeur. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!