Escape room arrangement

Zoek je nog een leuke escape room arrangement? Dan ben je bij Escape Room Elst aan het juiste adres. Naast het spannendste groepsuitje van Elst bieden we voor grote gezelschappen (vanaf 10 deelnemers) nog diverse activiteiten aan. Deze zijn te combineren met onze escape rooms. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Escape room arrangementen van Escape Room Elst

Wil je een onvergetelijke bedrijfsuitje of familiefeest? Ben je op zoek naar een compleet verzorgde middag of avondje uit? Kom dan naar Escape Room Elst en kies uit een van onze arrangementen! Momenteel zijn er twee arrangementen waaruit je kunt kiezen: het dinerarrangement en het vergaderarrangement.

Escaperoom en dineren

Een escape room is de ideale groepsactiviteit. Het is uiterst geschikt als personeelsuitje of vrijgezellenfeest. Vaak wordt er na de escaperoom nog volop gediscussierd over de kamer. Deel je ervaring met je medespelers. Wie was de analytische denker? Wie was de speurneus? En welke mol kunnen jullie de volgende keer misschien beter thuislaten? Met dit arrangement kunnen jullie rustig napraten onder het genot van een hapje en drankje. Iets wat jullie na wat hersengymnastiek zeker verdiend hebben.

Escaperoom en vergaderen

Wist je dat een vergadering effectiever is als het wordt gekoppeld aan een stukje ontspanning en beweging? Steve Jobs staat er bijvoorbeeld om bekend dat hij graag vergaderde tijdens een wandeling.
Vergaderen in een informele sfeer stimuleert de creativiteit van de medewerker.

Combineer onze escape rooms met een vergadering! Ervaar zelf de positieve effecten van deze teambuildingsactiveit op jullie productiviteit.

Wil je graag meer informatie over onze escape room, welk arrangement of welk thema je het beste kunt kiezen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.