Escape Room Wageningen

Laat je opsluiten en ontsnap binnen 75 minuten!

Op zoek naar Escape Room Wageningen? Heeft u zin in een spannend en uitdagend avondje uit? Wilt u eens wat anders doen dan bowlen of naar de bioscoop? En bent u benieuwd hoe goed u kunt samenwerken met uw familie of vrienden of houdt u wel van een beetje competitie? Escape Room Elst biedt net zoals Escape Room Wageningen de sensatie die u zoekt​! Ga in één groep of in diverse teams de strijd aan met de tijd en met elkaar. Wie weet het hoofd koel te houden, het snelst de code te kraken en te ontsnappen uit de escape room? Kom erachter bij de leukste Escape Room in omgeving Wageningen​!

​Onze escape room is geschikt voor twee tot zeven personen. Maar ook voor een grotere groep is onze escape room uitermate geschikt. Wat denkt u van een gezellig personeelsuitje? Leer uw collega’s op een andere manier kennen en test hoe goed jullie kunnen samenwerken! Verdeel u in teams en neem het als collega’s tegen elkaar op! Wie brengt het er het beste van af?

Escape Room Elst is net zoals Escape Room Wageningen geschikt voor uw vrijgezellenfeest. Gaat een vriend of vriendin binnenkort trouwen? Dan kunt u bij ons het vrijgezellenfeest plannen! Ga samen met de bruid of bruidegom en een aantal vrienden de kamer in en probeer zo snel mogelijk te ontsnappen!​

​​Op zoek naar Escape Room Wageningen?

​​​​​​​​Op 20 minuten rijden van Wageningen zit Escape Room Elst. U kunt bij ons gratis parkeren voor de deur. Dus ook als u wat slechter ter been bent, zijn wij goed toegankelijk. Daarnaast is onze escape room gevestigd op vijf minuten loopafstand van het station in Elst. Dus als u liever met het openbaar vervoer komt, is dat ook geen probleem. Ook ten opzichte van Arnhem, Nijmegen, Ede en Veenendaal zijn wij centraal gelegen. Met openbaar vervoer of per auto, u weet ons altijd te vinden!

​​​​Heeft u vragen over onze escape room en kunt u het antwoord niet zo snel op onze website vinden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op onze website. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

ESCAPE ROOM THEMA'S

Voor wie is een escape room bedoeld?

Kom escapen met...

Vrienden & Familie

Vrijgezellenfeest

Bedrijfsuitje

Toeristen

Tarieven

kijk naar de prijzen hieronder.

PANDORA'S BOX & ZOMBIE APOCALYPSE

Vanaf 115 euro

CRIME SCENE MYSTERY

79 euro


Kijk naar onze beschikbaarheid

en boek je ESCAPE

CONTACT

Heb je nog vragen, laat het ons weten!

Ambachtsweg 11
6662 NV Elst (GLD)

0481 – 356704

info@escaperoomelst.nl

  Openingstijden

  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag

  Het is mogelijk om buiten onze openingstijden te komen escapen. Stuur ons een mail met de dag en tijd van je voorkeur. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!