Escape Room Bemmel

Laat je opsluiten en ontsnap binnen 75 minuten!

Ben je op zoek naar een leuke escape room in de omgeving Bemmel? Dan hoef je niet verder te zoeken! Escape Room Elst is net zoals Escape Room Bemmel een spannend dagje uit. Het escape spel is de laatste tijd heel erg populair geworden. Na grote steden als Arnhem en Nijmegen heeft Elst sinds mei 2017 ook haar eigen escape room.

Op zoek naar een escape room vlakbij Bemmel?

Escape Room Elst zit op 10 minuten van Bemmel. Dit dorpje in Gelderland (gemeente Lingewaard) herbergt vele activiteiten en bezienswaardigheden. Denk hierbij aan de jaarlijkse Dweildag in juni. Of de Ponymarkt op de Markt in het centrum van Bemmel in augustus. In de omgeving kun je 3 monumentale kastelen vinden, waarvan de bekendste het raadhuis De Kinkelenburg is.

Ook is Bemmel een plek voor fijnproevers. Voor de lekkerste speculaas van Nederland moet je natuurlijk bij bakkerij Engelen (De Plank 30, 6681 DP) zijn. En volgens de Cafeteria Top 100 vind je de beste friet bij Eetwinkel Polly (Klappenburgstraat 34, 6681 XS).

Voor spanning en sensattie kan je in omgeving Bemmel terecht bij Escape Room Elst. Onze kamers zijn gebouwd rondom een thema. We hebben momenteel drie thema’s: de Pandora’s Box, Zombie Apocalypse en de Crime Scene Mystery.

Pandora’s Box

Deze escape room thema is gebaseerd op het eeuwenoude verhaal uit de Griekse mythologie over de doos van Pandora. Volgens de overlevering herbergt deze doos al het kwaad van de wereld. Daarom mocht deze nooit open gemaakt worden. Maar het lot besliste uiteraard anders. Uit nieuwsgierigheid opende Pandora deze doos. Toen ze dat deed vloog al het kwaad de wereld in. Lukt het jou en je medespelers de wereld te redden door de vervlogen hoop weer terug te plaatsen in de doos?

Zombie Apocalypse

Er is een mysterieus zombie virus ontdekt die de mensheid bedreigt. Negentig procent van de wereldbevolking is al besmet. Gelukkig is er een antivirus ontwikkeld. Maar deze zit verstopt in een verborgen laboratorium. Als een van de laatste overlevenden moeten jullie dit medicijn zien te pakken. Redden jullie de mensheid voordat het te laat is?

Crime Scene Mystery

In deze escape room voor 2 personen moeten jullie een moord oplossen. Een rijke zakenman is op mysterieuze wijze om het leven gekomen. Niemand weet door wie en waarom. De hoofdinspecteur neemt deze zaak uiterst serieus op. Hij heeft jullie, zijn beste rechercheteam, hierop gezet. Lukt het jullie om de subtiele aanwijzingen te combineren en zo uit te vogelen wie de moordenaar is?

Wat is een escape room?

Escape Room Elst is zoals andere escape rooms in omgeving Bemmel een real life activiteit. Maar wat is een escape room precies? Nou, de escape room is een nieuw concept dat zijn oorsprong kende in Japan. Via Boedapest kwam dit spannende activiteit in Nederland terecht.

De spelregels van een escape room zijn heel simpel. De deelnemers worden opgesloten in een ruimte. Alleen door de puzzels op te lossen en slim gebruik te maken van aanwijzingen kan je ontsnappen. Probeer tijdens het spel goed samen te werken. Communiceer goed met je medespelers. Alleen dan kan je alle geheimen van de kamer ontrafelen.

Bij de meeste escape rooms krijg je 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Maar bij Escape Room Elst krijgt men 15 minuten extra om alle oplossingen te vinden. Dat je extra tijd krijgt wil overigens niet betekenen dat het een makkelijke missie wordt. Integendeel, de kamer is dusdanig op niveau dat je de 75 minuten hard nodig hebt.

Interesse in onze escape room in de omgeving Bemmel?

Heb je interesse om met vrienden of familie onze escape spel te doen? Stel dan je team van medespelers samen. We raden je aan om met enthousiaste spelers onze escape rooms te doen. Zo kan je optimaal genieten van dit spannende avontuur.

Op onze website kan je een overzicht vinden van de beschikbare tijden. Reserveren kan zowel via het reserveringssysteem als telefonisch. Wil je meer informatie over onze escape rooms of wil je graag informeren over de mogelijkheden om een leuk uitje bij ons te plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Want we helpen je graag verder.

ESCAPE ROOM THEMA'S

2 - 7 deelnemers 75 min 60%

LEES MEER

Pandora’s Box

Een oude man zit op de kamer voor zich uit te staren. Hij had een doos op zijn bureau. Een doos vol geheimen die bewaard moesten blijven. De geheimen

LEES MEER

2-6 deelnemers 75 min 55%

LEES MEER

Zombie Apocalypse

Het is het jaar 2023. De wereld wordt geteisterd door een zeer besmettelijke ziekte, veroorzaakt door een mysterieus virus. Deze ziekte zorgt ervoor d

LEES MEER

2 75 min 65%

LEES MEER

Crime Scene Mystery

Escape room voor 2 personen: lossen jullie deze moordzaak op? Breaking News! De stad is in rep en roer. De vooraanstaande zakenman, Cornelis Goudhof,

LEES MEER

Voor wie is een escape room bedoeld?

Kom escapen met...

Vrienden & Familie

Vrijgezellenfeest

Bedrijfsuitje

Toeristen

Tarieven

kijk naar de prijzen hieronder.

PANDORA'S BOX & ZOMBIE APOCALYPSE

Vanaf 115 euro

CRIME SCENE MYSTERY

79 euro


Kijk naar onze beschikbaarheid

en boek je ESCAPE

CONTACT

Heb je nog vragen, laat het ons weten!

Ambachtsweg 11
6662 NV Elst (GLD)

0481 – 356704

info@escaperoomelst.nl

  Openingstijden

  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag

  Het is mogelijk om buiten onze openingstijden te komen escapen. Stuur ons een mail met de dag en tijd van je voorkeur. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!