Escape Room Bemmel

Laat je opsluiten en ontsnap binnen 75 minuten!

Ben je op zoek naar een leuke escape room in de omgeving Bemmel? Dan hoef je niet verder te zoeken! Escape Room Elst is net zoals Escape Room Bemmel een spannend dagje uit. Het escape spel is de laatste tijd heel erg populair geworden. Na grote steden als Arnhem, Nijmegen en Bemmel heeft Elst sinds mei 2017 ook haar eigen escape room.

Wat is een escape room?

Escape Room Elst is net zoals escape room Bemmel een real life activiteit. Maar wat is een escape room precies? Nou, de escape room is een nieuw concept dat zijn oorsprong kende in Japan. Via Boedapest kwam dit spannende spel in Nederland terecht.

De spelregels van een escape room zijn heel simpel. De deelnemers worden opgesloten in een ruimte. Alleen door de puzzels op te lossen en slim gebruik te maken van aanwijzingen kan je ontsnappen. Probeer tijdens het spel goed samen te werken. Communiceer goed met je medespelers. Alleen dan kan je alle geheimen van de kamer ontrafelen.

Bij de meeste escape rooms krijg je 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Maar bij Escape Room Elst krijgt men 15 minuten extra om alle oplossingen te vinden. Dat je extra tijd krijgt wil overigens niet betekenen dat het een makkelijke missie wordt. Integendeel, de kamer is dusdanig op niveau dat je de 75 minuten hard nodig hebt.

Op zoek naar een Escape Room Bemmel?

Escape Room Elst zit op 10 minuten van Bemmel. Onze kamers zijn net zoals die van escape room Bemmel gebouwd rondom een thema. Bij Escape Room Elst hebben we momenteel één thema, de Pandora’s Box. Een tweede thema is in de aanbouw en zal begin 2018 opengaan voor het grote publiek.

Pandora’s Box

Deze escape room thema is gebaseerd op het eeuwenoude verhaal uit de Griekse mythologie over de doos van Pandora. Volgens de overlevering herbergt deze doos al het kwaad van de wereld. Daarom mocht deze nooit open gemaakt worden. Maar het lot besliste uiteraard anders. Uit nieuwsgierigheid opende Pandora deze doos. Toen ze dat deed vloog al het kwaad de wereld in. Lukt het jou en je medespelers de wereld te redden door de vervlogen hoop weer terug te plaatsen in de doos?

De escape room thema Pandora’s Box is geschikt voor 2 tot 7 spelers. Het spel is (onder begeleiding van een meerderjarige) geschikt voor deelnemers vanaf 12 jaar.

Interesse in een Escape Room in de omgeving Bemmel?

Heb je interesse om met vrienden of familie deze escape spel te doen? Stel dan je team van medespelers (2 tot 7 spelers) samen. We raden je aan om met enthousiaste spelers onze escape room te doen. Zo kan je optimal genieten van dit spannende avontuur.

Op onze website kan je een overzicht vinden van de beschikbare tijden. Reserveren kan zowel via het reserveringssysteem als telefonisch. Wil je meer informatie over onze escape room of wil je graag informeren over de mogelijkheden om een leuk uitje bij ons te plannen? Neem dan gerust contact met ons op. Want we helpen je graag verder.

ESCAPE ROOM THEMA'S

Voor wie is een escape room bedoeld?

Kom escapen met...

Vrienden & Familie

Vrijgezellenfeest

Bedrijfsuitje

Toeristen

Tarieven

kijk naar de prijzen hieronder.

MA-DO

Vanaf 93 euro

VRIJ-ZON ( en feestdagen)

Vanaf 105 euro


Kijk naar onze beschikbaarheid
en boek je ESCAPE

CONTACT

Heb je nog vragen, laat het ons weten!

Ambachtsweg 11
6662 NV Elst (GLD)

0481 – 356704

info@escaperoomelst.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

Het is mogelijk om buiten onze openingstijden te komen escapen. Stuur ons een mail met de dag en tijd van je voorkeur. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!