Escape room omgeving Ravenstein

Laat je opsluiten en ontsnap binnen 75 minuten!

Zoek je nog een leuke escape room in omgeving Ravenstein? Kom dan snel naar Escape Room Elst. Escape rooms zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Een paar jaar terug kon je ze alleen in de grotere steden (Nijmegen, Arnhem etc) vinden. Maar tegenwoordig kun je voor deze ontsnappingskamers overal wel terecht. Zo tref je ook veel escape rooms in de buurt van Ravenstein.

Escape Room Elst zit op een kleine 20 minuten rijden van Ravenstein. We hebben drie leuke thema’s. Deze kamers hebben een spannende verhaallijn en spectaculaire special effects.

Dus zoek je nog een goede escape room in omgeving Ravenstein? Bezoek vandaag nog onze escape room in Elst.

ESCAPE ROOM THEMA'S

2 - 7 deelnemers 75 min 60%

LEES MEER

Pandora’s Box

Een oude man zit op de kamer voor zich uit te staren. Hij had een doos op zijn bureau. Een doos vol geheimen die bewaard moesten blijven. De geheimen

LEES MEER

2-6 deelnemers 75 min 55%

LEES MEER

Zombie Apocalypse

Het is het jaar 2023. De wereld wordt geteisterd door een zeer besmettelijke ziekte, veroorzaakt door een mysterieus virus. Deze ziekte zorgt ervoor d

LEES MEER

2 75 min 65%

LEES MEER

Crime Scene Mystery

Escape room voor 2 personen: lossen jullie deze moordzaak op? Breaking News! De stad is in rep en roer. De vooraanstaande zakenman, Cornelis Goudhof,

LEES MEER

CONTACT

Heb je nog vragen, laat het ons weten!

Ambachtsweg 11
6662 NV Elst (GLD)

0481 – 356704

info@escaperoomelst.nl

  Openingstijden

  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag

   

  Het is mogelijk om buiten onze openingstijden te komen escapen. Stuur ons een mail met de dag en tijd van je voorkeur. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!

  Wat is een escape room?

   

  Mocht je nog nooit een escape room hebben gedaan, dan zijn er natuurlijk wat vragen. Wat is precies een escape room? We proberen het je zo duidelijk mogelijk uit te leggen. De escape room is een spannende activiteit. Je wordt in een ruimte met puzzels opgesloten. Het doel van het spel is om via puzzels en raadsels deze ruimte te verlaten. Bij de meeste escape rooms krijg je hier 60 minuten voor. Maar bij Escape Room Elst krijg je 75 minuten de tijd om de kamer te ontvluchten. De extra 15 minuten wil overigens niet zeggen dat dit een makkelijke taak wordt. Want uitdagende puzzels en spannende momenten liggen op de loer.

  Beschikken jullie over stalen zenuwen? In een split second moeten belangrijke beslissingen genomen worden. Lukt het jullie om onder tijdsdruk nog steeds logisch en analytisch na te denken? Ga dan de uitdaging aan bij Escape Room Elst.