Escape Room Nijmegen

Laat je opsluiten en ontsnap binnen 75 minuten!

​Op zoek naar een Escape Room Nijmegen? ​Heeft u zin in een leuk uitje met vrienden? En wilt u een keer wat anders doen dan poolen, bowlen of uiteten? Kom dan naar Escape Room Nijmegen ​en beleef de spannendste 75 minuten van uw leven! ​Escape Room Nijmegen heeft een spannende escape room waarbij u op zoek moet naar Pandora’s Box. Deze doos bevat geheimen vol kwaad tegen de mensheid. De doos mag dus niet gevonden worden door mensen die ten koste van alles de doos in bezit willen krijgen. Samen met uw vrienden gaat u op zoek naar de doos! Lukt het u om binnen 75 minuten Pandora’s Box te vinden? Niemand weet hoe het anders zal aflopen…

Bundel dus uw krachten en werk samen om de doos binnen de tijd te vinden. Uw samenwerkingsskills worden dus op de proef gesteld. Escaperoom Pandora’s Box is geschikt voor twee tot zeven personen. Bent u met meer dan zeven personen? Geen probleem! U kunt ook in verschillende teams proberen uit de escape room Nijmegen te ontsnappen.

​​Escape Room Nijmegen ook voor grote groepen

​Escape Room Nijmegen is ook geschikt voor grote groepen. U verdeelt uw groep in teams, die met elkaar te strijd aangaan om als snelste uit de escape room te ontsnappen. Zo gaat u niet alleen de strijd aan tegen de tijd, maar ook tegen elkaar! Dus regelt u dit jaar het personeelsuitje of gaat een vriend of vriendin binnenkort trouwen? Escape Room Nijmegen is ook geschikt voor personeelsuitjes en vrijgezellenfeesten.

​​Escape Room Nijmegen, goed bereikbaar​

Escape Room Nijmegen is centraal gelegen ten opzichte van Nijmegen, Arnhem, Wageningen, Veenendaal en Ede. De escape room is gevestigd in Elst en gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. De escape room bevindt zich namelijk op vijf minuten lopen van het station van Elst. Ook met de auto is escape room Elst gemakkelijk te bereiken en voor de escape room kunt u gratis parkeren.

ESCAPE ROOM THEMA'S

Voor wie is een escape room bedoeld?

Kom escapen met...

Vrienden & Familie

Vrijgezellenfeest

Bedrijfsuitje

Toeristen

Tarieven

kijk naar de prijzen hieronder.

MA-DO

Vanaf 88 euro

VRIJ-ZON ( en feestdagen)

Vanaf 103 euro


Kijk naar onze beschikbaarheid
en boek je ESCAPE

CONTACT

Heb je nog vragen, laat het ons weten!

Ambachtsweg 11
6662 NV Elst (GLD)

0481 – 356704

info@escaperoomelst.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

Het is mogelijk om buiten onze openingstijden te komen escapen. Stuur ons een mail met de dag en tijd van je voorkeur. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!