Escape Room Nijmegen

Laat je opsluiten en ontsnap binnen 75 minuten!

Ben je op zoek naar een leuke escape room in de buurt van Nijmegen? ​Heb je zin om iets leuks te doen met vrienden? Maar wil je dit keer iets anders doen dan poolen, bowlen of uit eten gaan? Dan is Escape Room Elst hetgeen waar je naar op zoek bent.

Wat is Escape Room Elst?

Escape Room Elst is net zoals de escape rooms in Nijmegen een real life activiteit. Het is een spel waarbij deelnemers worden opgesloten in een ruimte. Alleen door alle puzzels binnen de tijd op te lossen kunnen de deelnemers uit de ruimte ontsnappen.

De ruimte waarin men wordt opgesloten is aangekleed in een bepaalde thema. Bij Escape Room Elst zijn de thema’s de Pandora’s Box en de Zombie Apocalypse

Pandora’s Box

Volgens de Griekse mythologie herbergt de doos van Pandora al het kwaad tegen de mensheid. De doos mag dus niet in handen vallen van  kwaadwillende mensen. Lukt het jou om samen met je medespelers de doos van Pandora te vinden? Doe dit binnen 75 minuten. Want niemand weet dat er anders gaat gebeuren.

Zombie Apocalypse

Het is het jaar 2023. De wereld is in rep en roer door een mysterieus virus. Deze virus verandert mensen in zombies. Sinds de zombie epidemie is 90% van de bevolking al besmet. Met je medespelers behoor je tot de 10% overlevenden. Lukt het jullie om het medicijn te vinden tegen het zombiegif? Bundel jullie krachten en red de wereld!

Escape room voor grote groepen in omgeving Nijmegen

Escape Room Elst is geschikt voor grote groepen. Als je met meer dan 7 deelnemers komt, dan is het mogelijk om de groep in verschillende teams te verdelen. Behalve tegen de tijd, strijd je op deze manier ook tegen elkaar. Wie ontsnapt er als eerste uit de escape room? Welke team kan het beste samenwerken? En wie presteert er het beste onder tijdsdruk? Dus zoek je nog een geschikt personeelsuitje in de buurt van Nijmegen? Of gaat er een vriend of vriendin binnenkort trouwen? Onze locatie is ook geschikt voor personeelsuitjes en vrijgezellenfeesten.

Escape Room Elst, goed bereikbaar vanuit Nijmegen

Escape Room Elst is centraal gelegen ten opzichte van Nijmegen, Arnhem en Bemmel. We zijn uiterst makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Onze escape room bevindt zich namelijk op nog geen vijf minute lopen van het station van Elst. Ook met de auto is Escape Room Elst gemakkelijk te bereiken. Voor onze pand is er mogelijkheid om gratis te parkeren.

ESCAPE ROOM THEMA'S

Voor wie is een escape room bedoeld?

Kom escapen met...

Vrienden & Familie

Vrijgezellenfeest

Bedrijfsuitje

Toeristen

Tarieven

kijk naar de prijzen hieronder.

PANDORA'S BOX & ZOMBIE APOCALYPSE

Vanaf 115 euro

CRIME SCENE MYSTERY

79 euro


Kijk naar onze beschikbaarheid

en boek je ESCAPE

CONTACT

Heb je nog vragen, laat het ons weten!

Ambachtsweg 11
6662 NV Elst (GLD)

0481 – 356704

info@escaperoomelst.nl

  Openingstijden

  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag

  Het is mogelijk om buiten onze openingstijden te komen escapen. Stuur ons een mail met de dag en tijd van je voorkeur. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!