Bedrijfsuitje Arnhem

Laat je opsluiten en ontsnap binnen 60 minuten!

Bent u op zoek naar een avontuurlijk en uitdagend bedrijfsuitje Arnhem? Wilt u een activiteit organiseren voor uw collega’s waarbij ze in teams moeten samenwerken door allerlei mysteries op te lossen? Dan is een escape room een echte aanrader voor uw bedrijfsuitje Arnhem.

Bedrijfsuitje Arnhem in een escape room

Bij een escape room is het van groot belang om de hersens te laten kraken. Bekijk de kamer en alle spullen goed, zodat je de aanwijzingen zult vinden. Los alle puzzels op en zorg dat je binnen de tijd ontsnapt bent. Terwijl het klokje tikt, moet je zien rustig te blijven zodat je alle raadsels kunt oplossen. Deze puzzels leiden jullie uiteindelijk naar de ontsnapping. We wensen jullie alvast heel veel succes bij deze avontuurlijke en spannende uitdaging. Drink vervolgens met uw collega’s nog een drankje na in onze lounge. Zodat u alles nog eens rustig kan doorlopen en weer even tot rust kan komen na de hectiek van de escape room. Mocht u nog vragen hebben over deze activiteit, dan kunt u ons altijd contacten. Dit kunt u doen door ons te bellen of te mailen.

De Pandora’s Box

Samen met uw collega’s krijgt u een bepaalde tijd om te ontsnappen uit een geheime kamer. Deze ruimte is van een oude man. Hij bewaakt een geheime doos, welke bovennatuurlijke krachten heeft. Aangezien de man inmiddels al redelijk op leeftijd is, wil hij een nieuwe bewaker vinden. Probeer samen met uw team te bewijzen dat jullie geschikt zijn om de man op te volgen. Los mysteries op in teams van 3 tot 7 personen. Mocht u liever met grotere teams werken, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

​Interesse in bedrijfsuitje Arnhem

Als u nieuwsgierig bent geworden naar een bedrijfsuitje Arnhem bij onze escape room, dan helpen we u graag verder. Op onze website kunt u eenvoudig een reservering maken. Via de online kalender kunt u precies zien wanneer er nog plaats is. Mochten er geen geschikte momenten meer zijn, neem dan contact met ons op om de opties te bespreken. Net zoals u bij de escape room moet zoeken naar oplossingen, doen wij dat ook graag. Als uitzondering kunnen we soms ook groepen buiten onze openingstijden toelaten. Daarnaast zijn wij ook altijd bereikbaar voor vragen over de escape room voor het perfecte bedrijfuitje Arnhem. Zowel via de mail als telefoon kunt u ons bereiken. We zien u graag tegemoet bij de escape room en wensen u alvast heel veel succes bij de ontsnapping.

ESCAPE ROOM THEMA'S

Voor wie is een escape room bedoeld?

Kom escapen met...

Vrienden & Familie

Vrijgezellenfeest

Bedrijfsuitje

Toeristen

Tarieven

kijk naar de prijzen hieronder.

PANDORA'S BOX & ZOMBIE APOCALYPSE

Vanaf 115 euro

CRIME SCENE MYSTERY

79 euro


Kijk naar onze beschikbaarheid

en boek je ESCAPE

CONTACT

Heb je nog vragen, laat het ons weten!

Ambachtsweg 11
6662 NV Elst (GLD)

0481 – 356704

info@escaperoomelst.nl

  Openingstijden

  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag

  Het is mogelijk om buiten onze openingstijden te komen escapen. Stuur ons een mail met de dag en tijd van je voorkeur. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!