Vrijgezellenfeest Wageningen

Beleef het spannendste vrijgezellenfeest Wageningen!

Op zoek naar een vrijgezellenfeest Wageningen? Heeft u een vriend of vriendin die trouwplannen heeft en moet hij of zij nog even goed gaan genieten van een vrijgezellenfeest? Als u op zoek bent naar een originele activiteit voor een vrijgezellenfeest Wageningen, bent u bij ons aan het juiste adres. Vorm samen met de bruid of bruidegom en zijn/haar vrienden een team en ga de uitdaging aan bij onze escape room. Houd u hoofd koel en probeer zoveel mogelijk aanwijzingen te vinden. Los samen met uw teamleden diverse puzzels op en ontrafel allerlei mystreries. Een bijkomende moeilijkheid is dat het ook binnen een bepaalde tijd gedaan moet worden. Jullie hebben 75 minuten om te ontsnappen uit deze kamer. Zoals bij een escape room vaak het geval is, heeft onze kamer ook een achterliggend verhaal. Vroeger woonde hier een man die een Pandora box tot zijn beschikking had. Deze doos had bepaalde krachten die van slechte invloed konden zijn op mensen, dus het zou een ramp zijn als deze doos in verkeerde handen zou vallen. Aangezien de man ook een dagje ouder wordt, is hij op zoek naar iemand die de taak als bewaker over kan nemen. Deze nieuwe bewaker moet natuurlijk wel slim genoeg zijn om allerlei raadseltjes op te lossen. Gaat het jullie team lukken om alle mysteries op te lossen? Voor deze activiteit hoeft u geen sportieve activiteiten te verrichten, als u op een ladder kunt klimmen en een stukje kunt kruipen is dat al voldoende. Verder gaat het heel erg om uw creatieve brein. Ga op zoek naar aanwijzingen om zo dichterbij de oplossing en de ontsnapping te komen. Als u dus binnenkort een vrijgezellenfeest Wageningen heeft, bent u van harte welkom bij onze escape room. Via onze website kunt u een reservering maken. We heten u graag van harte welkom!

Interesse in spannend en leuk vrijgezellenfeest Wageningen bij escape room

Als u een vrijgezellenfeest Wageningen moet organiseren en op zoek bent naar een spannende uitdaging, bent u aan het goede adres bij onze escape room. Ontsnap samen met uw teamleden binnen 75 minuten uit de geheime kamer door allerlei puzzels op te lossen en op zoek te gaan naar aanwijzingen. Maak snel een reservering via onze website. Als er geen opties meer zijn volgens de kalender, kunt u ook contact met ons opnemen om evenetueel buiten de openingstijden langs te komen. Mocht u verder nog vragen hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zo kunt u ons online contactformulier invullen. Daarnaast kunt u ons ook telefonisch bereiken en via de mail. We beantwoorden graag al uw vragen en staan altijd voor u klaar. Samen maken wij er een onvergetelijk vrijgezellenfeest Wageningen van!

ESCAPE ROOM THEMA'S

Voor wie is een escape room bedoeld?

Kom escapen met...

Vrienden & Familie

Vrijgezellenfeest

Bedrijfsuitje

Toeristen

Tarieven

kijk naar de prijzen hieronder.

PANDORA'S BOX & ZOMBIE APOCALYPSE

Vanaf 115 euro

CRIME SCENE MYSTERY

79 euro


Kijk naar onze beschikbaarheid

en boek je ESCAPE

FAQ

Antwoorden op de meest gestelde vragen...

Wat is Escape Room Elst?

Escape Room Elst is een real-life game waarin een groep van 2 tot 7 personen in een ruimte wordt opgesloten. Jullie moeten door middel van logisch nadenken en oplossen van puzzels proberen binnen 75 minuten te ontsnappen.

Met hoeveel personen kan ik de escape room spelen?

Op dit moment beschikken we over 1 escape room. In deze escape room kunnen 2 tot 7 personen deelnemen. Voor de beste en leukste spelervaring adviseren wij teams van 5 personen.  Mocht je met meer dan 7 personen willen escapen, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Is de escape room eng?

Onze escape room is vooral spannend, maar niet eng. Voor sommigen is het misschien toch een beetje eng? Maar daarvoor heb je altijd je stoere teamgenoten om je handje vast te houden ;)!

Voor wie is Escape Room Elst wel/niet geschikt?

Dit avontuur is voor iedereen vanaf 12 jaar. Het is lichtelijk fysiek, maar vooral mentaal uitdagend, spannend en verrassend. Een goede fysieke maatstaf: Als je kan kruipen en een zoldertrap op kan, dan hoef je je geen zorgen te maken! Houd wel rekening met lichteffecten (voor mensen met lichtgevoelige epilepsie) en het soms licht claustrofobische effect: Om te kunnen ontsnappen, dien je natuurlijk wel eerst opgesloten te worden! Maar geen nood, de noodknop is altijd binnen handbereik en beëindigd het spel onmiddellijk.

Let wel: Deelname aan het spel is altijd op eigen risico! 

Ik heb een escape room geboekt, maar geen bevestiging gekregen.

Wanneer je een escape room hebt geboekt, krijg je automatisch een bevestigingsmail in je opgegeven emailadres. Zie je deze niet in je inbox staan? Dan kan de email in je spambox beland zijn. Mocht deze er niet zijn, dan kan je altijd voor zekerheid contact met ons opnemen.

Kan ik mijn reservering nog annuleren?

Wanneer je een escape room hebt geboekt bij ons kan je deze tot 48 uur voor aanvang van de activiteit nog kosteloos annuleren. Annuleer je niet op tijd of kom je niet opdagen, dan ben je verplicht het bedrag van reservering te betalen. 

Stuur een mail naar: info@escaperoomelst.nl om je reservering te annuleren.

CONTACT

Heb je nog vragen, laat het ons weten!

Ambachtsweg 11
6662 NV Elst (GLD)

0481 – 356704

info@escaperoomelst.nl

  Openingstijden

  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag

  Het is mogelijk om buiten onze openingstijden te komen escapen. Stuur ons een mail met de dag en tijd van je voorkeur. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!