Teambuilding Arnhem

Laat je opsluiten en ontsnap binnen 60 minuten!

Bent u op zoek naar een activiteit om op een leuke manier aan de teambuilding Arnhem te werken? Zijn jullie avontuurlijk ingesteld en gaan jullie graag uitdagingen aan? Dan is de escape room in Elst de ideale activiteit om met jullie team te gaan doen. Vorm teams van 3 tot 7 personen en laat je opsluiten in de geheime kamer. Ga op zoek naar aanwijzingen in de kamer. Dit kan op allerlei manieren, dus zorg dat jullie de kamer goed inspecteren. Los alle raadsels en puzzels op, zodat je weer een stap dichter bij de ontsnapping zal komen. Let wel op dat je ook binnen een bepaalde tijd ontsnapt moet zijn. De tijd gaat in zodra de deur achter jullie wordt dicht gedaan, dus zorg dat je alle tijd goed gaat besteden. Probeer rustig te blijven terwijl de adrenaline door jullie lijven zal gieren. Ervaar hoe jullie teamleden onder tijdsdruk kunnen werken. Jullie zullen moeten ontsnappen uit de kamer van een oude man die een pandora box bezit. Deze speciale box moet goed bewaakt worden, omdat het niet in verkeerde handen terecht moet komen. De man is inmiddels te oud om nog op de box te kunnen passen, dus hij wil jullie vragen om deze taak over te nemen. Om te bewijzen dat jullie pienter genoeg zijn, moeten jullie binnen 75 minuten ontsnappen uit de escape room. Versterk de teambuilding Arnhem door de uitdaging aan te gaan.

Escape room: teambuilding Arnhem

Als u op zoekt bent naar een uitje om aan de teambuilding Arnhem te werken, heten we u van harte welkom bij de Escape Room Elst. Hier kunt u in teams proberen te ontsnappen uit de geheime kamer. Dit is haalbaar door allerlei aanwijzingen te vinden in deze ruimte. Probeer alle mysteries te ontrafelen en los alle puzzels en raadsels op. Dit moet wel in een rap tempo gebeuren, want ondertussen loopt de tijd verder terug. Houd je hoofd koel en blijf focussen op alle aanwijzingen. Met deze activiteit heeft u gegarandeerd een gezellige en hectische tijd! De adrenaline giert door het lijf terwijl je probeert te ontsnappen. Durven jullie de uitdaging aan?

​Interesse in teambuilding Arnhem

Indien jullie interesse hebben in teambuilding Arnhem, raden we het aan om een reservering te maken via onze website. Daarbij staan alle beschikbare momenten duidelijk aangegeven. Wilt u liever op een ander tijdstip langskomen, kunt u contact met ons opnemen en zullen we samen de mogelijkheden bekijken. Daarnaast zijn wij ook goed bereikbaar voor vragen over de escape room. Vragen kunt u zowel via ons online contactformulier als via telefoon of mail stellen. We wensen uw team alvast veel succes! 

ESCAPE ROOM THEMA'S

Voor wie is een escape room bedoeld?

Kom escapen met...

Vrienden & Familie

Vrijgezellenfeest

Bedrijfsuitje

Toeristen

Tarieven

kijk naar de prijzen hieronder.

PANDORA'S BOX & ZOMBIE APOCALYPSE

Vanaf 115 euro

CRIME SCENE MYSTERY

79 euro


Kijk naar onze beschikbaarheid

en boek je ESCAPE

FAQ

Antwoorden op de meest gestelde vragen...

Wat is Escape Room Elst?

Escape Room Elst is een real-life game waarin een groep van 2 tot 7 personen in een ruimte wordt opgesloten. Jullie moeten door middel van logisch nadenken en oplossen van puzzels proberen binnen 75 minuten te ontsnappen.

Met hoeveel personen kan ik de escape room spelen?

Op dit moment beschikken we over 1 escape room. In deze escape room kunnen 2 tot 7 personen deelnemen. Voor de beste en leukste spelervaring adviseren wij teams van 5 personen.  Mocht je met meer dan 7 personen willen escapen, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Is de escape room eng?

Onze escape room is vooral spannend, maar niet eng. Voor sommigen is het misschien toch een beetje eng? Maar daarvoor heb je altijd je stoere teamgenoten om je handje vast te houden ;)!

Voor wie is Escape Room Elst wel/niet geschikt?

Dit avontuur is voor iedereen vanaf 12 jaar. Het is lichtelijk fysiek, maar vooral mentaal uitdagend, spannend en verrassend. Een goede fysieke maatstaf: Als je kan kruipen en een zoldertrap op kan, dan hoef je je geen zorgen te maken! Houd wel rekening met lichteffecten (voor mensen met lichtgevoelige epilepsie) en het soms licht claustrofobische effect: Om te kunnen ontsnappen, dien je natuurlijk wel eerst opgesloten te worden! Maar geen nood, de noodknop is altijd binnen handbereik en beëindigd het spel onmiddellijk.

Let wel: Deelname aan het spel is altijd op eigen risico! 

Ik heb een escape room geboekt, maar geen bevestiging gekregen.

Wanneer je een escape room hebt geboekt, krijg je automatisch een bevestigingsmail in je opgegeven emailadres. Zie je deze niet in je inbox staan? Dan kan de email in je spambox beland zijn. Mocht deze er niet zijn, dan kan je altijd voor zekerheid contact met ons opnemen.

Kan ik mijn reservering nog annuleren?

Wanneer je een escape room hebt geboekt bij ons kan je deze tot 48 uur voor aanvang van de activiteit nog kosteloos annuleren. Annuleer je niet op tijd of kom je niet opdagen, dan ben je verplicht het bedrag van reservering te betalen. 

Stuur een mail naar: info@escaperoomelst.nl om je reservering te annuleren.

CONTACT

Heb je nog vragen, laat het ons weten!

Ambachtsweg 11
6662 NV Elst (GLD)

0481 – 356704

info@escaperoomelst.nl

  Openingstijden

  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag

  Het is mogelijk om buiten onze openingstijden te komen escapen. Stuur ons een mail met de dag en tijd van je voorkeur. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!