Personeelsuitje Arnhem

Laat je opsluiten en ontsnap binnen 60 minuten!

Bent u op zoek naar een leuk personeelsuitje Arnhem dat ook nog eens uitdagend is? Wilt u voor al uw personeel een uitje regelen? Dan bent u aan het juiste adres bij de escape room in Elst, Gelderland. Ga samen met uw medewerkers een heerlijk dagje weg waarin zowel plezier als hectiek aan bod komt. De escape room gaat over het verhaal van een oude man. Hij bezit een pandora box, welke bovennatuurlijke krachten heeft. Het is dus van groot belang dat deze box niet in de handen van slechterikken valt. De oude man heeft er vele jaren op gepast, maar door zijn leeftijd zoekt hij nu een opvolger. Om te testen of de opvolger pienter genoeg is, wil hij jullie testen door jullie op te sluiten in de escape room. Probeer aanwijzingen te vinden in de kamer, zodat je uiteindelijk zelfs kunt gaan ontsnappen uit de kamer. Los allerlei soorten puzzels en raadsels op, zodat je weer verder kunt gaan in de zoektocht. Zorg voor een goede samenwerking binnen het team, zodat je zo snel mogelijk kunt ontsnappen. Een team bestaat uit 3 tot 7 mensen. Wij adviseren u om een team van 5 personen te maken, omdat dit vaak het beste resultaat oplevert. Mocht u voorkeur hebben om het spel met meerdere mensen in een team te spelen, kunt u contact met ons opnemen om de opties te bespreken. Zodra de deur achter jullie wordt dicht gedaan, zal het spel beginnen. De tijd gaat lopen en jullie mogen beginnen met de ontsnapping. We wensen jullie alvast heel veel plezier en veel succes. De adrenaline zal door uw lijf gieren en probeer je hoofd koel te houden ondanks de lopende tijd. U heeft gegarandeerd een onvergetelijke tijd!

Interesse in personeelsuitje Arnhem

Als u graag een personeelsuitje Arnhem wil organiseren bij de escape room, raden we u aan om vooraf te reserveren. Dit kan snel en eenvoudig via onze website. Op de kalender staan de beschikbare dagen en tijden, zodat u precies kunt zien wanneer de kamer nog vrij is. Daarnaast is de escape room voor iedereen vanaf 12 jaar beschikbaar. Er zullen weinig fysieke opdrachten zijn, waardoor u zich met name kunt richten op alle hersenkrakers. Naast een personeelsuitje is de escape room ook heel geschikt voor vrienden, familie of vrijgezellenfeesten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn goed bereikbaar via telefoon en mail. Daarnaast kunt u ook eenvoudig ons online contactformulier invullen op onze website. We staan graag voor u klaar en beantwoorden al uw vragen.

ESCAPE ROOM THEMA'S

Voor wie is een escape room bedoeld?

Kom escapen met...

Vrienden & Familie

Vrijgezellenfeest

Bedrijfsuitje

Toeristen

Tarieven

kijk naar de prijzen hieronder.

PANDORA'S BOX & ZOMBIE APOCALYPSE

Vanaf 115 euro

CRIME SCENE MYSTERY

79 euro


Kijk naar onze beschikbaarheid

en boek je ESCAPE

FAQ

Antwoorden op de meest gestelde vragen...

Wat is Escape Room Elst?

Escape Room Elst is een real-life game waarin een groep van 2 tot 7 personen in een ruimte wordt opgesloten. Jullie moeten door middel van logisch nadenken en oplossen van puzzels proberen binnen 75 minuten te ontsnappen.

Met hoeveel personen kan ik de escape room spelen?

Op dit moment beschikken we over 1 escape room. In deze escape room kunnen 2 tot 7 personen deelnemen. Voor de beste en leukste spelervaring adviseren wij teams van 5 personen.  Mocht je met meer dan 7 personen willen escapen, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Is de escape room eng?

Onze escape room is vooral spannend, maar niet eng. Voor sommigen is het misschien toch een beetje eng? Maar daarvoor heb je altijd je stoere teamgenoten om je handje vast te houden ;)!

Voor wie is Escape Room Elst wel/niet geschikt?

Dit avontuur is voor iedereen vanaf 12 jaar. Het is lichtelijk fysiek, maar vooral mentaal uitdagend, spannend en verrassend. Een goede fysieke maatstaf: Als je kan kruipen en een zoldertrap op kan, dan hoef je je geen zorgen te maken! Houd wel rekening met lichteffecten (voor mensen met lichtgevoelige epilepsie) en het soms licht claustrofobische effect: Om te kunnen ontsnappen, dien je natuurlijk wel eerst opgesloten te worden! Maar geen nood, de noodknop is altijd binnen handbereik en beëindigd het spel onmiddellijk.

Let wel: Deelname aan het spel is altijd op eigen risico! 

Ik heb een escape room geboekt, maar geen bevestiging gekregen.

Wanneer je een escape room hebt geboekt, krijg je automatisch een bevestigingsmail in je opgegeven emailadres. Zie je deze niet in je inbox staan? Dan kan de email in je spambox beland zijn. Mocht deze er niet zijn, dan kan je altijd voor zekerheid contact met ons opnemen.

Kan ik mijn reservering nog annuleren?

Wanneer je een escape room hebt geboekt bij ons kan je deze tot 48 uur voor aanvang van de activiteit nog kosteloos annuleren. Annuleer je niet op tijd of kom je niet opdagen, dan ben je verplicht het bedrag van reservering te betalen. 

Stuur een mail naar: info@escaperoomelst.nl om je reservering te annuleren.

CONTACT

Heb je nog vragen, laat het ons weten!

Ambachtsweg 11
6662 NV Elst (GLD)

0481 – 356704

info@escaperoomelst.nl

  Openingstijden

  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag

  Het is mogelijk om buiten onze openingstijden te komen escapen. Stuur ons een mail met de dag en tijd van je voorkeur. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!