Escape Room Ede

Laat je opsluiten en ontsnap binnen 75 minuten!

Op zoek naar escape room Ede? Heeft u zin in een avontuurlijk avondje uit? Staat u bij uw vrienden bekend als iemand die van uitdaging houdt? Dan bent u van harte welkom bij escape room Ede. Bij ons heeft u gegarandeerd een spannend avondje uit. Probeer eens een keer wat anders dan bowlen of poolen en laat uzelf samen met uw vrienden opsluiten in een escape room. De escape room Ede is er voor allerlei gelegenheden. Zo kunt u een heerlijk avondje weg met vrienden. Vorm een team en probeer zo snel mogelijk alle mysteries te ontrafelen. Daarnaast is de escape room ook erg geschikt voor de familie. Door goed samen te werken en ieders talent te bundelen kunnen jullie een poging wagen om zo snel mogelijk te ontsnappen uit de geheime kamer. Een andere gelegenheid die perfect is om naar escape room Ede te komen is een vrijgezellenfeest. Heeft u in uw naaste omgeving die binnenkort in het huwelijksbootje wilt gaan stappen? Neem dan de toekomstige bruid of bruidegom mee en laat hem of haar samen met zijn vrienden opsluiten in de speciale kamer. Als toekomstige echtgenoot moet je natuurlijk goed voorbereid zijn, dus laat die hersens maar vast goed kraken. Geniet van een gezellig avondje uit met al uw vrienden en kennissen! Een hele leuke optie is om er gelijk een weekendje weg van de maken. De escape room ligt in een gebied met leuke steden, waar u nog heerlijk met z’n allen een drankje kunt gaan doen. Voor de liefhebbers is het ook een aanrader om nog te gaan winkelen in Arnhem of Nijmegen. Kortom, er is veel te beleven in deze omgeving, dus denk er ook over na om de escape room te combineren met andere leuke uitjes. Mocht u er klaar voor zijn om de uitdaging aan te gaan bij escape room Ede, raden we u aan om vooraf te reserveren. Dit kan het beste en het snelste via onze website. Hier vindt u een online kalender waarop alle beschikbare tijden te zien zijn. Klik op een beschikbaar tijdstip en maak de reservering. Let op, soms kan de bevestigingsmail in de spambox terecht komen. Mocht u buiten de openingstijden om willen komen omdat het niet anders kan, kunt u ons bellen of mailen. Laat weten welke dag en tijd uw voorkeur heeft en wij zullen vervolgens kijken wat de mogelijkheden zijn. We gunnen het iedereen om de uitdaging van de escape room aan te gaan. Als u verder nog vragen heeft over escape room Ede, kunt u allereerst bij onze veelgestelde vragen kijken. Hier staat bijvoorbeeld meer informatie over de minimumleeftijd en verdere uitleg van het spel. Mocht u vraag er niet bij staan, kunt u altijd contact met ons opnemen. Allereerst kunt u ons bereiken via ons online contactformulier. Stel uw vraag en wij zullen zo snel mogelijk bij u terug komen met een duidelijk antwoord. Daarnaast kunt u ons via de mail of de telefoon bereiken. Onze medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden graag al uw vragen. We zien u graag tegemoet bij escape room Ede! 

De mogelijkheden met escape room Ede

Escape room Ede is er voor iedereen die zin heeft in een avontuurlijk avondje uit. Een escape room is een real life game die tegenwoordig steeds populairder aan het worden is. De activiteit wordt gespeeld in teams van 3-7 personen. De optimale grootte van een groep is 5 personen, dus dat raden we u ook zeker aan. Mocht u liever met meer dan 7 personen willen spelen om bepaalde redenen, kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. U kunt met verschillende gelegenheden denken aan een avondje uit naar de escape room Ede. Niet alleen met vrienden en familie, maar ook met speciale feestelijke momenten zoals een vrijgezellenfeest of een teamuitje bent u van harte welkom. In een groep wordt u naar de kamer toe geleid en begint de uitdaging. Vanaf het moment dat jullie binnen zijn zal de tijd gaan lopen. Jullie hebben slechts 75 minuten om te kunnen ontsnappen uit deze kamer. Voor de mensen met claustrofobie, er is altijd een noodknop in de kamer zodat u altijd weg kunt. Verder hoeft u ook niet over een hele goede conditie te bezitten, omdat de enige vereiste is dat u kunt kruipen en trap kunt klimmen. Uw hersenen doen de rest van het werk voor u, omdat er vele puzzels opgelost moeten worden. Alleen door logisch nadenken en teambuilding kunt u uit de kamer ontsnappen. Gaat het jullie lukken om binnen de aangegeven tijd te ontsnappen? Dan zullen we u van harte feliciteren met deze knappe prestatie! Momenteel bezitten we over één kamer, welke een bepaald thema heeft. Het verhaal gaat over een oudere man die een geheime box bezit. Deze bijzondere krachten van de doos kunnen nadelige effecten hebben voor de mensheid, dus het is van groot belang dat deze niet in verkeerde handen komt. Al vele jaren heeft de oude man op de Pandora doos gepast, maar het wordt tijd dat iemand het van hem gaat overnemen. Hij zal de doos goed verstoppen, zodat alleen de beste speurneuzen deze kunnen vinden. Gaat het uw team ook lukken? We wensen u alvast heel veel succes. 

​Boek nu uw escape room Ede

Als u interesse heeft in escape room Ede, bent u bij ons aan het juiste adres. We bezorgen u graag een spannend avondje uit, waarbij het hoofd koel houden onder tijdsdruk erg belangrijk is. Lukt het uw team om op tijd te ontsnappen uit de geheime kamer? Door middel van het oplossen van puzzels en mysteries te ontrafelen kunt u bij de uitgang komen. Kraak de codes samen met uw teamleden en ga de strijd tegen de klok aan. Als u enthousiast geworden bent over escape room Ede, raden we u aan om snel een reservering te maken. We zien u graag tegemoet en wensen u alvast heel veel succes! 

ESCAPE ROOM THEMA'S

Voor wie is een escape room bedoeld?

Kom escapen met...

Vrienden & Familie

Vrijgezellenfeest

Bedrijfsuitje

Toeristen

Tarieven

kijk naar de prijzen hieronder.

PANDORA'S BOX & ZOMBIE APOCALYPSE

Vanaf 115 euro

CRIME SCENE MYSTERY

79 euro


Kijk naar onze beschikbaarheid

en boek je ESCAPE

CONTACT

Heb je nog vragen, laat het ons weten!

Ambachtsweg 11
6662 NV Elst (GLD)

0481 – 356704

info@escaperoomelst.nl

  Openingstijden

  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag

  Het is mogelijk om buiten onze openingstijden te komen escapen. Stuur ons een mail met de dag en tijd van je voorkeur. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!