Vrijgezellenfeest Arnhem

Het spannendste vrijgezellenfeest van regio Arnhem!

Bent u op zoek naar een leuk idee voor een vrijgezellenfeest Arnhem? Houdt de toekomstige bruid of bruidegom van uitdagingen en is hij of zij avontuurlijk ingesteld? Dan is de escape room in Elst een echte aanrader! Ga samen met alle vrienden, vriendinnen, familie of kennissen de uitdaging aan en probeer zo snel mogelijk te ontsnappen uit de geheime kamer. Deze activiteit zorgt gegarandeerd voor veel plezier en levert een hoop adrenaline op. Ga samen met uw team de race tegen de klok aan en probeer zo snel mogelijk een aanwijzing te vinden. Bekijk alles om je heen tot op de details en probeer de puzzels en mysteries op te lossen. Lukt het u om rustig te blijven onder de tijdsdruk? Als team heb je maar een beperkte tijd om uit de geheime kamer te ontsnappen, dus zorg dat je gestructureerd aan het werk gaat. Daarnaast heeft de geheime kamer ook een achterliggend verhaal. Deze ruimte is van een oude man die een speciale box bezit. Deze pandora box heeft geheime krachten, die niet in de handen van slechte mensen mogen komen. Aangezien de man inmiddels te oud is om te doos nog goed te bewaken, is hij op zoek naar een nieuwe geschikte bewaker. Bewijs dat jullie kundig genoeg zijn om op deze geheime box te passen door alle mysteries te ontrafelen. De escape room is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar oud, omdat het wel spannend kan zijn. Daarnaast moet uw team de hersens laten kraken om zo alle raadsels op te lossen. Als u nieuwsgierig bent geworden, kunt u een reservering maken via onze online kalender. Hierin staan alle beschikbare tijden. Mocht er toch geen geschikt moment meer voor u bij staan, kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. 

Interesse in vrijgezellenfeest Arnhem

Als u interesse heeft u in een uitdagend vrijgezellenfeest Arnhem, heten we u graag van harte welkom bij onze escape room. Het ontsnappen uit een geheime kamer is een geschikte activiteit voor alle avontuurlijke bruiden en bruidegoms. Zorg voor een goede teamwork en ontsnap zo snel mogelijk uit de ruimte door alle mysteries te ontrafelen. Bij interesse kunt u een reservering maken via onze website. Niet alleen is de escape room geschikt voor vrijgezellenfeesten, maar kunt u hier ook met vrienden of familie een heel gezellig avondje van maken. Met wie gaat u de uitdaging aan om zo snel mogelijk te gaan ontsnappen uit de escape room?

ESCAPE ROOM THEMA'S

Voor wie is een escape room bedoeld?

Kom escapen met...

Vrienden & Familie

Vrijgezellenfeest

Bedrijfsuitje

Toeristen

Tarieven

kijk naar de prijzen hieronder.

PANDORA'S BOX & ZOMBIE APOCALYPSE

Vanaf 115 euro

CRIME SCENE MYSTERY

79 euro


Kijk naar onze beschikbaarheid

en boek je ESCAPE

FAQ

Antwoorden op de meest gestelde vragen...

Wat is Escape Room Elst?

Escape Room Elst is een real-life game waarin een groep van 2 tot 7 personen in een ruimte wordt opgesloten. Jullie moeten door middel van logisch nadenken en oplossen van puzzels proberen binnen 75 minuten te ontsnappen.

Met hoeveel personen kan ik de escape room spelen?

Op dit moment beschikken we over 1 escape room. In deze escape room kunnen 2 tot 7 personen deelnemen. Voor de beste en leukste spelervaring adviseren wij teams van 5 personen.  Mocht je met meer dan 7 personen willen escapen, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Is de escape room eng?

Onze escape room is vooral spannend, maar niet eng. Voor sommigen is het misschien toch een beetje eng? Maar daarvoor heb je altijd je stoere teamgenoten om je handje vast te houden ;)!

Voor wie is Escape Room Elst wel/niet geschikt?

Dit avontuur is voor iedereen vanaf 12 jaar. Het is lichtelijk fysiek, maar vooral mentaal uitdagend, spannend en verrassend. Een goede fysieke maatstaf: Als je kan kruipen en een zoldertrap op kan, dan hoef je je geen zorgen te maken! Houd wel rekening met lichteffecten (voor mensen met lichtgevoelige epilepsie) en het soms licht claustrofobische effect: Om te kunnen ontsnappen, dien je natuurlijk wel eerst opgesloten te worden! Maar geen nood, de noodknop is altijd binnen handbereik en beëindigd het spel onmiddellijk.

Let wel: Deelname aan het spel is altijd op eigen risico! 

Ik heb een escape room geboekt, maar geen bevestiging gekregen.

Wanneer je een escape room hebt geboekt, krijg je automatisch een bevestigingsmail in je opgegeven emailadres. Zie je deze niet in je inbox staan? Dan kan de email in je spambox beland zijn. Mocht deze er niet zijn, dan kan je altijd voor zekerheid contact met ons opnemen.

Kan ik mijn reservering nog annuleren?

Wanneer je een escape room hebt geboekt bij ons kan je deze tot 48 uur voor aanvang van de activiteit nog kosteloos annuleren. Annuleer je niet op tijd of kom je niet opdagen, dan ben je verplicht het bedrag van reservering te betalen. 

Stuur een mail naar: info@escaperoomelst.nl om je reservering te annuleren.

CONTACT

Heb je nog vragen, laat het ons weten!

Ambachtsweg 11
6662 NV Elst (GLD)

0481 – 356704

info@escaperoomelst.nl

  Openingstijden

  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag

  Het is mogelijk om buiten onze openingstijden te komen escapen. Stuur ons een mail met de dag en tijd van je voorkeur. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!