Escape Room Arnhem

Laat je opsluiten en ontsnap binnen 75 minuten!

Zoek je naar een escape room in de omgeving Arnhem? Zoek niet meer verder. Want Escape Room Elst is net zoals Escape room Arnhem een fantastisch dagje uit. Heb je zin om een keer wat anders te doen dan bowlen of poolen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Leukste escape room Arnhem en omgeving

Escape Room Elst biedt de meest complete escape ervaring in de omgeving Arnhem. Wij kunnen voor jou een uitdagend en spannend avondje uit organiseren. Onze locatie is voor diverse soorten gelegenheden geschikt.

Familie en vriendenuitje

Allereerst is de escape room heel geschikt voor families. Omdat je hierbij elkaar goed leert kennen. Daarnaast is het spel ook heel geschikt voor vriendengroepen. Daag elkaar uit en speel in verschillende teams. Wie is als eerste ontsnapt uit de kamer?

Vrijgezellenfeest

Heb je een vriend of vriendin die binnenkort het huwelijksbootje instapt? Dan kan je die verrassen met een heel leuk dagje uit. Kies ervoor om het vrijgezellenfeest bij ons te vieren. Sluit de bruid of bruidegom samen met zijn vrienden op en waag een poging om zo snel mogelijk te ontsnappen. Jullie zullen sowieso een onvergetelijke avond hebben! 

Teamuitje

Ga je liever met collega’s de uitdaging aan om te ontsnappen uit de escape room? Waag dan samen een poging en bekijk hoe goed je teamwork in het dagelijkse leven echt is! Ga heerlijk met z’n allen genieten van een gezellig avondje uit.

Weekendje weg

Daarnaast kan je er natuurlijk ook voor kiezen om er een weekendje weg van te maken. Er liggen veel leuke bruisende steden in de buurt van Elst. Dus is je escape room bezoek uitstekend te combineren met een stedentripje. Nijmegen en Arnhem zijn ook hele leuke steden om te winkelen of om nog een drankje te doen. Dan heb je gegarandeerd een gezellig weekendje uit.

Interesse in Escape Room Elst?

Als je interesse hebt in een escape room in de omgeving Arnhem, dan helpen we je graag verder. Allereerst volgt hier nog wat meer informatie over deze spannende en uitdagende activiteit.

Escape Room Elst is net zoals escape room Arnhem een real-life spel. Deelnemers worden opgesloten in een kamer. Hieruit moeten ze proberen te ontsnappen. Vanaf het moment dat jullie zijn opgesloten gaat de klok lopen. Jullie hebben om precies te zijn 75 minuten om weg te komen. Het ontsnappen kunnen jullie doen door logisch na te denken en allerlei puzzels op te lossen. Daarnaast moeten jullie op zoek naar diverse aanwijzingen. Deze zullen jullie helpen om steeds een beetje dichter bij de ontsnapping te komen. Lukt het jullie om naar buiten te komen binnen de gegeven tijd?

Pandora’s Box

Escape Room Elst bestaat momenteel nog uit één escape room thema, de Pandora’s Box. Hierin moeten de avonturiers op zoek gaan naar de mytische doos van Pandora. Deze doos omvat al het kwaad van de wereld. Het mag dus niet in verkeerde handen vallen. Jullie taak is om deze doos te vinden. Hiervoor dien je diverse codes te kraken en opdrachten uit te voeren. Het is een spannend en uitdagend spel, waarbij je een echte adrenaline kick zult krijgen. Kan je je hoofd koel houden, terwijl je de race tegen de klok aan gaat?

Zoekt u een escape room Arnhem?

Heeft u interesse in een escape room in de buurt van Arnhem? Dan kan je bij Escape Room Elst reserveren. Boek online! Zodat je zeker weet dat je op de gewenste tijdstip kan komen escapen. Op onze website vind je een uitgebreid overzicht met alle beschikbare tijden. Hier kan je ook heel gemakkelijk uw reservering maken.

Wil je liever op een tijdstip buiten onze openingstijden om komen spelen? Dan kan je contact met ons opnemen om de mogelijkheden hiervan te spreken. Indien gewenst kunnen wij een uitzondering maken om alsnog open te zijn voor je uitje. Stuur de voorkeurstijd en dag naar ons op en wie weet kan je alsnog de uitdaging aan gaan!

Mocht je nog vragen hebben over de beschikbare tijden? Dan kan je altijd contact met ons opnemen. We zijn zowel via telefoon als per mail goed bereikbaar. Daarnaast kan je ook ons contactformulier op de site invullen. We staan graag voor je klaar en beantwoorden graag spoedig al je vragen. Heb je een vraag over de escape room zelf? Dan kan je ook op onze site kijken naar de veelgestelde vragen. Hier staat extra informatie over deze activiteit.

ESCAPE ROOM THEMA'S

Voor wie is een escape room bedoeld?

Kom escapen met...

Vrienden & Familie

Vrijgezellenfeest

Bedrijfsuitje

Toeristen

Tarieven

kijk naar de prijzen hieronder.

PANDORA'S BOX & ZOMBIE APOCALYPSE

Vanaf 115 euro

CRIME SCENE MYSTERY

79 euro


Kijk naar onze beschikbaarheid

en boek je ESCAPE

CONTACT

Heb je nog vragen, laat het ons weten!

Ambachtsweg 11
6662 NV Elst (GLD)

0481 – 356704

info@escaperoomelst.nl

  Openingstijden

  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag

  Het is mogelijk om buiten onze openingstijden te komen escapen. Stuur ons een mail met de dag en tijd van je voorkeur. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!