Escape room omgeving Appeltern

Laat je opsluiten en ontsnap binnen 75 minuten!

Zoek je een escape room in de buurt van Appeltern? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Escape Room Elst is een ware beleving in omgeving Appeltern.

We hebben drie spectaculaire escaperooms met adembenemende special effects. Laat je meevoeren door de spannende verhaallijnen. Maar houd je aandacht erbij! Want uiterste concentratie is nodig om alle geheimen van de kamer te ontrafelen.

Ben je op zoek naar een unieke activiteit rondom Appeltern voor een vrijgezellenfeest , familiedag of bedrijfsuitje? Probeer dan één van onze thema’s uit. Lukt het jullie om binnen 75 minuten onze escaperooms te verlaten? Ga de uitdaging aan met vrienden, familie of collega’s.

Reserveer snel een escape room thema! Met de auto is onze escaperoom uiterst makkelijk te bereiken vanuit Appeltern. Bij onze escape room zijn er gratis parkeerplaatsen aanwezig voor het pand. Zeker als je met een grote groep, naar onze escape room in Gelderland, komt is dit wel fijn. Want dan hoeft men in ieder geval geen parkeerplek te zoeken. Kom je liever met het openbaar vervoer? Dan is dat net zo makkelijk. We zitten namelijk op nog geen 5 minuten lopen van station Elst.

ESCAPE ROOM THEMA'S

2 - 7 deelnemers 75 min 60%

LEES MEER

Pandora’s Box

Een oude man zit op de kamer voor zich uit te staren. Hij had een doos op zijn bureau. Een doos vol geheimen die bewaard moesten blijven. De geheimen

LEES MEER

2-6 deelnemers 75 min 55%

LEES MEER

Zombie Apocalypse

Het is het jaar 2023. De wereld wordt geteisterd door een zeer besmettelijke ziekte, veroorzaakt door een mysterieus virus. Deze ziekte zorgt ervoor d

LEES MEER

2 75 min 65%

LEES MEER

Crime Scene Mystery

Escape room voor 2 personen: lossen jullie deze moordzaak op? Breaking News! De stad is in rep en roer. De vooraanstaande zakenman, Cornelis Goudhof,

LEES MEER

CONTACT

Heb je nog vragen, laat het ons weten!

Ambachtsweg 11
6662 NV Elst (GLD)

0481 – 356704

info@escaperoomelst.nl

  Openingstijden

  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag

   

  Het is mogelijk om buiten onze openingstijden te komen escapen. Stuur ons een mail met de dag en tijd van je voorkeur. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!