Teamuitje Arnhem

Laat je opsluiten en ontsnap binnen 60 minuten!

Bent u op zoek naar een leuke en spannende activiteit voor een teamuitje Arnhem? Heeft u iets te vieren of wilt u  op een leuke manier werken aan de teambuilding van het team? Dan bent u aan het juiste adres bij Escape Room in Gelderland. Ga samen met uw teamleden de uitdaging aan van een escape room. Deze geheime kamer was vroeger van een oude man die een pandora box in zijn bezit had. Aangezien deze doos bovennatuurlijke krachten heeft die goed beschermd moeten worden en de man inmiddels al erg oud is, is hij op zoek naar een nieuwe bewaker. Deze moet echter wel tactisch genoeg zijn om de taak goed te kunnen vervullen. Bewijs als team dat jullie goed genoeg zijn om de doos te kunnen bewaken. Dit kunnen jullie doen door binnen de aangegeven tijd te ontsnappen uit de escape room. Bekijk alle voorwerpen in de kamer aandachtig en probeer aanwijzingen te vinden. Los alle raadsels en puzzels op, zodat je weer een stap dichter bij de ontsnapping komt. Ontdek de krachten van je collega’s of teamleden als ze onder een tijdsdruk staan. Probeer je hoofd koel te houden, terwijl de tijd steeds verder afloopt. Jullie zullen gegarandeerd veel plezier en adrenaline krijgen tijdens de opsluiting in de geheime kamer! Mocht je nog vragen hebben over het spel, staan we altijd klaar om alle vragen te beantwoorden met betrekking tot de activiteit. Natuurlijk verklappen we niet hoe jullie uit de kamer moeten komen en zullen we ook geen hints geven. 

​Interesse in teamuitje Arnhem

Als jullie interesse hebben in een spannend en gezellig teamuitje Arnhem, raden we jullie graag de escape room aan. Hierbij kun je al je energie kwijt in het oplossen van allerlei mysteries. Samen met je teamleden moet je zo snel mogelijk proberen te ontsnappen uit de geheime kamer. Je hebt slechts een bepaalde tijd beschikbaar, dus je moet goed en snel te werk gaan met z’n allen. Als je interesse hebt in deze uitdagende activiteit, kunt u eenvoudig een reservering maken via onze website. Klik de gewenste dag en tijd aan en maak de reservering. Mochten er geen tijden meer beschikbaar zijn waarop u zou willen komen, kunt u contact met ons opnemen zodat we kunnen kijken of we een oplossing kunnen vinden. We zien u graag tegemoet bij de escape room en wensen u alvast onwijs veel succes toe bij de ontsnapping uit de geheime kamer. 

ESCAPE ROOM THEMA'S

Voor wie is een escape room bedoeld?

Kom escapen met...

Vrienden & Familie

Vrijgezellenfeest

Bedrijfsuitje

Toeristen

Tarieven

kijk naar de prijzen hieronder.

PANDORA'S BOX & ZOMBIE APOCALYPSE

Vanaf 115 euro

CRIME SCENE MYSTERY

79 euro


Kijk naar onze beschikbaarheid

en boek je ESCAPE

FAQ

Antwoorden op de meest gestelde vragen...

Wat is Escape Room Elst?

Escape Room Elst is een real-life game waarin een groep van 2 tot 7 personen in een ruimte wordt opgesloten. Jullie moeten door middel van logisch nadenken en oplossen van puzzels proberen binnen 75 minuten te ontsnappen.

Met hoeveel personen kan ik de escape room spelen?

Op dit moment beschikken we over 1 escape room. In deze escape room kunnen 2 tot 7 personen deelnemen. Voor de beste en leukste spelervaring adviseren wij teams van 5 personen.  Mocht je met meer dan 7 personen willen escapen, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Is de escape room eng?

Onze escape room is vooral spannend, maar niet eng. Voor sommigen is het misschien toch een beetje eng? Maar daarvoor heb je altijd je stoere teamgenoten om je handje vast te houden ;)!

Voor wie is Escape Room Elst wel/niet geschikt?

Dit avontuur is voor iedereen vanaf 12 jaar. Het is lichtelijk fysiek, maar vooral mentaal uitdagend, spannend en verrassend. Een goede fysieke maatstaf: Als je kan kruipen en een zoldertrap op kan, dan hoef je je geen zorgen te maken! Houd wel rekening met lichteffecten (voor mensen met lichtgevoelige epilepsie) en het soms licht claustrofobische effect: Om te kunnen ontsnappen, dien je natuurlijk wel eerst opgesloten te worden! Maar geen nood, de noodknop is altijd binnen handbereik en beëindigd het spel onmiddellijk.

Let wel: Deelname aan het spel is altijd op eigen risico! 

Ik heb een escape room geboekt, maar geen bevestiging gekregen.

Wanneer je een escape room hebt geboekt, krijg je automatisch een bevestigingsmail in je opgegeven emailadres. Zie je deze niet in je inbox staan? Dan kan de email in je spambox beland zijn. Mocht deze er niet zijn, dan kan je altijd voor zekerheid contact met ons opnemen.

Kan ik mijn reservering nog annuleren?

Wanneer je een escape room hebt geboekt bij ons kan je deze tot 48 uur voor aanvang van de activiteit nog kosteloos annuleren. Annuleer je niet op tijd of kom je niet opdagen, dan ben je verplicht het bedrag van reservering te betalen. 

Stuur een mail naar: info@escaperoomelst.nl om je reservering te annuleren.

CONTACT

Heb je nog vragen, laat het ons weten!

Ambachtsweg 11
6662 NV Elst (GLD)

0481 – 356704

info@escaperoomelst.nl

  Openingstijden

  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag

  Het is mogelijk om buiten onze openingstijden te komen escapen. Stuur ons een mail met de dag en tijd van je voorkeur. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!