Escape Room Veenendaal

Bent u op zoekt naar Escape Room Veenendaal of omgeving? Dan moet u naar Escape Room Elst gaan! Op maar een halfuurtje rijden van Veenendaal vindt u de mooiste escape room van de omgeving. Escape Room Elst is kortgeleden geopend, dus u kunt nu ook lekker in de buurt genieten van de spanning van het spel!

​Escape Room Elst beschikt nu (nog) over één escaperoom, maar er wordt volop gewerkt aan een tweede. Bij de eerste escape room, genaamd Pandora’s Box, moet op zoek naar een box vol met geheimen. Lukt het u om binnen 75 minuten de box te vinden en de code te kraken? Dan kunt u ontsnappen uit deze spannende escape room. Als het u niet binnen 75 minuten lukt, is het nog niet duidelijk hoe het met u zal aflopen… Boek dus snel de spannende Escape Room Veenendaal voor een onvergetelijk dagje uit!

Bij Escape Room Veenendaal is iedereen welkom

​Bij Escape Room Veenendaal is iedereen welkom. Dus bent u met uw gezin op vakantie in de omgeving van Veenendaal? Breng dan een bezoekje aan Escape Room Elst! Als u met een grotere groep bent, bent u ook van harte welkom. Een uitje naar een escape room is uitermate geschikt voor een familiedag, vrijgezellenfeest of personeelsuitje. Leer uw familie, vrienden of collega’s op een andere manier kennen en probeer door samenwerking zo snel mogelijk te ontsnappen uit de escape room. Een ideale test om teamspirit te vergroten bij de Escape Room Veenendaal!

​Escape Room Veenendaal, lekker centraal in Nederland

​Escape Room Elst is gevestigd in Elst. Dit is lekker centraal in Nederland en op korte afstand van grote steden, zoals Arnhem, Nijmegen, Wageningen, Veenendaal en Ede. Ook is Escape Room Elst goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De escape room bevindt zich namelijk op vijf minuten loopafstand van het station in Elst. Ook wanneer u met de auto komt, is Escape Room Elst goed te bereiken. Escape Room Elst is dichtbij de snelweg A325 gevestigd. Daarnaast kunt u voor de escape room uw auto parkeren.

U kunt eenvoudig via onze website een reservering plaatsen. Op onze site ziet u de beschikbare datum en tijdstippen. Kies de datum en het tijdstip die voor u het beste uitkomen en vul uw gegevens in. Als uw reservering rond is, ontvangt u van ons een bevestigingsmail.
​Heeft u vragen over uw reservering of over onze escape room? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door ons te bellen, een e-mail te sturen of het contactformulier op onze website in te vullen. Wij proberen uw vraag zo snel en volledig mogelijk te beantwoorden.