Groepjesuitje Arnhem

Laat je opsluiten en ontsnap binnen 60 minuten!

Bent u op zoek naar een leuk en spannend groepsuitje Arnhem? Wilt u samen met uw sportteam, vrienden of familie de uitdaging uitgaan van de escape room? Dan heten we u van harte welkom in Elst bij de Escape Room. Hier kunt u in teams proberen te ontsnappen uit een geheime kamer. De grootte van een team is meestal tussen de 3 en 7 personen. De optimale grootte is 5 personen, maar als u liever een grotere groep wilt hebben door bepaalde redenen, raden we u aan om eerst even contact met ons op te nemen. Na de instructie zal de deur achter jullie gesloten worden en zal de tijd gaan lopen. Loop rond in de kamer en ga op zoek naar aanwijzingen. Dit kan van alles zijn, dus zorg dat je gedetailleerd naar alle voorwerpen en plekken kijkt. Jullie zullen verschillende puzzels en mysteries tegen komen. Probeer ze allemaal op te lossen, zodat je weer een stap verder komt in de ontsnapping uit de escape room. De kamer heeft ook nog een thema, zodat je weet wat er zich vroeger heeft afgespeeld. De escape room is van een oude man die een pandora box in zijn bezit heeft. Deze doos met bovennatuurlijke krachten moet goed beschermd worden tegen criminelen. Omdat de man al wat ouder is, zoekt hij een opvolger. Bewijs als team dat jullie slim genoeg zijn om deze taak voortaan op jullie te nemen. Ga op zoek naar alle aanwijzingen in de kamer en zorg dat je nog voor de tijd om is bent ontsnapt!

Interesse in uitdagend groepsuitje Arnhem

Als u op zoek bent naar een uitdagend groepsuitje Arnhem of omstreken, raden we u graag de escape room aan. De adrenaline zal door uw lijf gieren, terwijl u als team probeert te ontsnappen uit een geheime kamer. Vind alle aanwijzingen en probeer binnen de tijd nog weg te komen uit de kamer. Denk helder na, ook al zie je dat de tijd steeds verder terug loopt. Motiveer je team en ga samen voor een mooi resultaat! Als u nieuwsgierig bent geworden, kunt u via onze site een reservering maken. Alle beschikbare data en tijden staan duidelijk aangegeven in het overzicht. Mocht u voorkeur hebben om op een ander tijdstip te komen, kunt u altijd contact met ons opnemen. We zoeken graag naar oplossingen, zodat u alsnog met uw team deze mooie uitdaging kunt aangaan. Mocht u verder nog vragen hebben over de escape room, kunt u ons een mail sturen of ons bellen. We staan graag voor u klaar en wensen uw team alvast veel succes bij deze escape room!

ESCAPE ROOM THEMA'S

Voor wie is een escape room bedoeld?

Kom escapen met...

Vrienden & Familie

Vrijgezellenfeest

Bedrijfsuitje

Toeristen

Tarieven

kijk naar de prijzen hieronder.

PANDORA'S BOX & ZOMBIE APOCALYPSE

Vanaf 115 euro

CRIME SCENE MYSTERY

79 euro


Kijk naar onze beschikbaarheid

en boek je ESCAPE

FAQ

Antwoorden op de meest gestelde vragen...

Wat is Escape Room Elst?

Escape Room Elst is een real-life game waarin een groep van 2 tot 7 personen in een ruimte wordt opgesloten. Jullie moeten door middel van logisch nadenken en oplossen van puzzels proberen binnen 75 minuten te ontsnappen.

Met hoeveel personen kan ik de escape room spelen?

Op dit moment beschikken we over 1 escape room. In deze escape room kunnen 2 tot 7 personen deelnemen. Voor de beste en leukste spelervaring adviseren wij teams van 5 personen.  Mocht je met meer dan 7 personen willen escapen, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Is de escape room eng?

Onze escape room is vooral spannend, maar niet eng. Voor sommigen is het misschien toch een beetje eng? Maar daarvoor heb je altijd je stoere teamgenoten om je handje vast te houden ;)!

Voor wie is Escape Room Elst wel/niet geschikt?

Dit avontuur is voor iedereen vanaf 12 jaar. Het is lichtelijk fysiek, maar vooral mentaal uitdagend, spannend en verrassend. Een goede fysieke maatstaf: Als je kan kruipen en een zoldertrap op kan, dan hoef je je geen zorgen te maken! Houd wel rekening met lichteffecten (voor mensen met lichtgevoelige epilepsie) en het soms licht claustrofobische effect: Om te kunnen ontsnappen, dien je natuurlijk wel eerst opgesloten te worden! Maar geen nood, de noodknop is altijd binnen handbereik en beëindigd het spel onmiddellijk.

Let wel: Deelname aan het spel is altijd op eigen risico! 

Ik heb een escape room geboekt, maar geen bevestiging gekregen.

Wanneer je een escape room hebt geboekt, krijg je automatisch een bevestigingsmail in je opgegeven emailadres. Zie je deze niet in je inbox staan? Dan kan de email in je spambox beland zijn. Mocht deze er niet zijn, dan kan je altijd voor zekerheid contact met ons opnemen.

Kan ik mijn reservering nog annuleren?

Wanneer je een escape room hebt geboekt bij ons kan je deze tot 48 uur voor aanvang van de activiteit nog kosteloos annuleren. Annuleer je niet op tijd of kom je niet opdagen, dan ben je verplicht het bedrag van reservering te betalen. 

Stuur een mail naar: info@escaperoomelst.nl om je reservering te annuleren.

CONTACT

Heb je nog vragen, laat het ons weten!

Ambachtsweg 11
6662 NV Elst (GLD)

0481 – 356704

info@escaperoomelst.nl

  Openingstijden

  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag

  Het is mogelijk om buiten onze openingstijden te komen escapen. Stuur ons een mail met de dag en tijd van je voorkeur. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn!